Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Θέλουν να εγκρίνουν την αναφορά στο γραφείο τους!


Αγαπητοί κύριοι, Σε συνέχεια του άρθρου σας «Νέες ξένες Εταιρείες Ασφάλισης Αυτοκινήτων στην Ελλάδα» το οποίο δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική σας εφημερίδα «Insurance Daily» στις 13/03/2012, και των στοιχείων που παραθέτετε εκεί όπως και της αναφοράς σας στον Όμιλο Brokins προς αποκατάσταση της αλήθειας και αποφυγή παρεξηγήσεων ή παραπληροφόρησης των συνεργατών και καταναλωτών, παρακαλώ σημειώστε τα ακόλουθα:

1.Ο όμιλος Brokins συνεργάζεται με την εταιρεία Enterprise Insurance Company plc απευθείας (υπό το καθεστώς Ελεύθερης παροχής Υπηρεσιών), χωρίς την παρεμβολή άλλων τοπικών πρακτόρων ή διαμεσολαβητών, με ειδική σύμβαση συνεργασίας για την αποκλειστική εξυπηρέτηση του δικού του χαρτοφυλακίου.

2. Ο όμιλος Brokins δεν έχει καμία επαγγελματική σχέση με τον κ. Καπάνταη ή τις εταιρείες του, με τον οποίο όμως μας διακατέχει αίσθημα αμοιβαιότητας και επαγγελματισμού αλλά δεν υφίσταται καμία μεταξύ μας συνεργασία.

3. Ο όμιλος Brokins τοποθετεί εργασίες στην Enterprise Insurance Company plc υπό την αποκλειστική εμπορική ονομασία RoadSafe. Τα συγκεκριμένα προϊόντα της ως άνω εμπορικής ονομασίας δεν πρέπει να συγχέονται με άλλα προϊόντα της Enterprise Insurance Company plc που διατίθενται στην Ελλάδα, ως και διέπονται από διαφορετικούς όρους και προϋποθέσεις όπως και καλύψεις.

4. Προς καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργαζομένων μεσιτών ασφαλειών η Enterprise Insurance Company plc έχει Ειδικό Αντιπρόσωπο για διακανονισμό ζημιών κλάδου αυτοκινήτων στην Ελλάδα, την εταιρεία με την επωνυμία “ΜΟΤΟΡΑΪΤ ΕΛΛΑΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε.” με ΑΡ.Μ.Α.Ε. 64075/01/Β/07/297(08) [με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο αυτής τον Γεώργιο Παπαγιαννόπουλο].

5. Ο όμιλος Brokins συνεργάζεται εκτενώς με εταιρείες του εξωτερικού όπως, AmTrust Group , Lloyd’s, HDI, Hitachi Capital, AXA UK, Red Sands, Enterprise, κ.ά. προσφέροντας λύσεις σε κινδύνους που δεν εξυπηρετούνται από την τοπική αγορά.

Τα ως άνω αναφέρονται προς αποκατάσταση της αλήθειας και τη διασαφήνιση των σχέσεων που υπάρχουν μεταξύ των στο άρθρο σας αναφερομένων μελών. Διά της παρούσης θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για τη δημοσιογραφική προσέγγιση του θέματός σας αλλά και να σας επισημάνουμε ότι μελλοντικές αναφορές στον όμιλο Brokins θα πρέπει να αποφεύγονται εκτός και αν φέρουν της εγκρίσεώς μας. Φιλικά, Τίμος Φάνης, Εμπορικός Διευθυντής, Τηλ.: +30.210.89.31.620 / Fax: +30.210.96.09.580.


3 Comments

3 Σχολια

 1. ΚΩΣΤΑΣ

  Mar 15, 2012 at 7:40 AM

  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ

 2. ΚΩΣΤΑΣ

  Mar 15, 2012 at 7:44 AM

  Η Qudos ΔΕΝ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΞΙ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΔΗΓΟΣ
  ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΦΟΝ 20% ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ 

  • kostas

   Mar 20, 2012 at 1:23 PM

   ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + 10 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Θέλουν να εγκρίνουν την αναφορά στο γραφείο τους! ! https://www.insurancedaily.gr/36408/