ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλές Διακοπές!

Ενημέρωση 1 σχόλιο »

5i7n0bnd

Η Συντακτική Ομάδα του «Insurance Daily» σας εύχεται καλό καλοκαίρι, να ξεκουραστείτε αρκετά και να επανέλθετε ξεκούραστοι για ένα Δυναμικό Κλείσιμο του 2009!

Η επόμενη έκδοση του «Insurance Daily» θα είναι στις οθόνες σας τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιατρικό Αθηνών:
Συμφωνία με την Bupa International

Ενημέρωση Κανένα σχόλιο »

Συμφωνία με τη διεθνή Ασφαλιστική Εταιρεία Bupa International για το σύνολο των Νοσηλευτικών Μονάδων του υπέγραψε ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών. Με τη συμφωνία αυτή οι Ασφαλισμένοι της εν λόγω Εταιρείας με Ασφαλιστικά Προγράμματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης θα έχουν απευθείας Κάλυψη από την Ασφαλιστική τους Εταιρεία για Νοσηλείες, πραγματοποίηση Ιατρικών Επισκέψεων και Διαγνωστικών Εξετάσεων στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου.

«Η συμφωνία αυτή προστίθεται σε σειρά παρόμοιων συμφωνιών που πραγματοποιεί τους τελευταίους μήνες ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών με μεγάλες Ασφαλιστικές Εταιρείες, με στόχο την Αμεσότερη και Ευκολότερη Πρόσβαση όλων των Ασφαλισμένων στις υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες Υγείας που προσφέρει μέσω των Νοσηλευτικών του Μονάδων», τονίζει το Ιατρικό Αθηνών σε ανακοίνωσή του.


AON:
Σημαντική Απώλεια Κερδών το β’ τρίμηνο

Ενημέρωση Κανένα σχόλιο »

Καθαρά Έσοδα 149 εκατ. δολ. ανακοίνωσε η Aon Corporation για το β’ τρίμηνο του 2009.

Ωστόσο, την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, δηλαδή το β΄ τρίμηνο του 2008, ο Όμιλος είχε ανακοινώσει κέρδη 1,1 δισεκατομμυρίων δολ.

Tα συνολικά Έσοδα μειώθηκαν κατά 4%, στα 1,9 δισεκατομμύρια δολ. και τα Συνολικά Λειτουργικά Έξοδα μειώθηκαν κατά 3%, στα 1,7 δισεκατομμύρια δολ.

O Πρόεδρος και CEO του Ομίλου Greg Case χαρακτήρισε τα αποτελέσματα ενδεικτικά ισχυρών επιδόσεων απέναντι στις εξαιρετικά αντίξοες τωρινές οικονομικές συνθήκες.


ΕΙΑΣ:
Προετοιμασία για τις Εξετάσεις των Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων

Ενημέρωση Κανένα σχόλιο »

Σύμφωνα με Απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης που αφορά τον καθορισμό των απαιτούμενων Προϋποθέσεων-Εξετάσεων, που αποδεικνύουν την Εμπειρία, τις Ικανότητες και τις Γενικές, Εμπορικές και Επαγγελματικές Γνώσεις των Υπαλλήλων Επιχειρήσεων Διαμεσολάβησης στην Ασφάλιση, προκειμένου να εγγραφούν στο αρμόδιο Επιμελητήριο, απαιτείται και βεβαίωση επιτυχίας εξετάσεων που διενεργούνται από την Τεχνική Επιτροπή Εκπαίδευσης και Εξετάσεων Διαμεσολαβούντων στην ύλη που καθορίζεται για κάθε κατηγορία.

Το ΕΙΑΣ έχει αναγνωριστεί από τους φορείς Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και από το Υπουργείο Ανάπτυξης ως το εξειδικευμένο και πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης των υπαλλήλων Επιχειρήσεων Διαμεσολάβησης.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο »

Για την Ψυχαγωγία σας…

Ψυχαγωγία Κανένα σχόλιο »


ΑΤΕ Ασφαλιστική:
Ολοκληρώθηκαν οι Ημερίδες Πωλήσεων

Ενημέρωση Κανένα σχόλιο »

Νέα εποχή στην Ουσιαστική Επικοινωνία εγκαινίασε η νέα Διοίκηση της Εταιρείας με τις Ημερίδες Πωλήσεων, οι οποίες ολοκληρώθηκαν πρόσφατα με μεγάλη Επιτυχία.

Στις Ημερίδες συμμετείχαν το Εταιρικό, το Πρακτορειακό και το Δίκτυο Bancassurance, ενώ εμπεδώθηκαν οι νέες Κατευθύνσεις Δράσης και Στρατηγικής για Πελάτες, Συνεργάτες και Εταιρεία.

Επιπλέον, οι Συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν πρώτοι για τις κορυφαίες υποδομές του νέου κτιρίου των 20.000 τ.μ., που στεγάζει τα «νέας φιλοσοφίας» Προϊόντα και τις Κορυφαίες και Καινοτόμες Υπηρεσίες προς Πελάτες και Συνεργάτες.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο »

SMS εν ώρα Οδήγησης:
Πιο Επικίνδυνα από τη Συνομιλία στο Κινητό

Ενημέρωση Κανένα σχόλιο »

H αποστολή/λήψη γραπτών μηνυμάτων την ώρα της οδήγησης αυξάνει τον κίνδυνο τροχαίου ατυχήματος περισσότερο από ό,τι πίστευαν οι επιστήμονες μέχρι τώρα. Κυρίως, γιατί με τα sms ο οδηγός παίρνειτο βλέμμα του από το δρόμο περισσότερο διάστημα απ’ ό,τι όταν μιλάει ή ακούει στο κινητό.

To Virginia Tech Transportation Institute που δημοσιοποίησε τη συγκεκριμένη μελέτη χρησιμοποίησε κάμερες για να παρατηρήσει τη συμπεριφορά οχημάτων και οδηγών για περίπου 9,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα! Το συμπέρασμα ήταν ότι όταν οι οδηγοί γράφουν ή παίρνουν μηνύματα, ο κίνδυνος σύγκρουσης αυξάνεται 23 φορές περισσότερο.

Τα τηλεφωνήματα, από την άλλη, αυξάνουν τον κίνδυνο ατυχήματος 6 φορές.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο »

Οικονομική Κρίση:
Τα Μπόνους Ταλανίζουν τις Εταιρείες

Ενημέρωση Κανένα σχόλιο »

Οι Εφτά Εταιρείες που έλαβαν το μεγαλύτερο κομμάτι από τη χρηματοδότηση της Αμερικανικής Κυβέρνησης τον περασμένο χρόνο πρέπει μέχρι τις 13 Αυγούστου να καταθέσουν στο Υπουργείο Οικονομικών ένα βιώσιμο σχέδιο που να συνδυάζει την Αποπληρωμή, τις Αποζημιώσεις στους Οφειλέτες και τα Μπόνους στα Υψηλά Στελέχη…

Πρόκειται για τις Εταιρείες -πρώην- κολοσσούς  Citigroup, American International Group, Bank of America, Chrysler Financial, Chrysler LLC, General Motors και GMAC.

Οι Εταιρείες θα πρέπει να πείσουν το Υπουργείο ότι έχουν βρει την ισορροπία μεταξύ Ανάληψης Κινδύνων και Αποζημίωσης Στελεχών, ότι δηλαδή έχουν φτάσει στο σημείο να μπορούν να κρατάνε τα ταλαντούχα Στελέχη και να τα επιβραβεύουν χωρίς να ρισκάρουν τις Επενδύσεις των φορολογούμενων πολιτών.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο »

AIG: Συνεχίζονται οι Πωλήσεις και οι Συγχωνεύσεις

Ενημέρωση Κανένα σχόλιο »

H AIG ανακοίνωσε ότι συγχωνεύει τη Μονάδα Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών που διατηρεί στην Πολωνία με την τοπική Εταιρεία Santander.

H Μονάδα αυτή ανήκε στην AIG Bank Polska, ενώ και η αντίστοιχη της Santander ανήκει στη Santander Consumer Bank (SCB).

H Συγχώνευση θα δώσει στην AIG μερίδιο 30% στην SCB.

Παράλληλα, η AIG ανακοίνωσε την πώληση στη First Insurance Funding Corp. (FIFC) των AIG Credit Corp. και A.I. Credit Consumer Discount Company (A.I. Credit).

To τίμημα της Συναλλαγής υπολογίζεται στα 679,5 εκατομμύρια δολ. (μετρητά).



Για την Ψυχαγωγία σας…

Ψυχαγωγία Κανένα σχόλιο »


ING Bancassurance:
Στην Κωνσταντινούπολη μαζί με Τυχερό Πελάτη

Ενημέρωση 4 σχόλια »
Ο κος Γιάννης Σηφάκης, Marketing & Sales Director της ING Bancassurance και ο Γενικός Διευθυντής της ING Bancassurance κος Σταύρος Κωνσταντάς με τον κο Σταύρο Λεκκάκο, Διευθύνων Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς.

Ο Γιάννης Σηφάκης, Marketing & Sales Director της ING Bancassurance, και ο Γενικός Διευθυντής της ING Bancassurance Σταύρος Κωνσταντάς με τον Σταύρο Λεκκάκο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς.

Στην ατμοσφαιρική Κωνσταντινούπολη βρέθηκαν εννέα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς και μέλη της Διοίκησης της ING και του Ομίλου Πειραιώς το Σαββατοκύριακο διεξαγωγής του Grand Prix της Formula 1. Το τριήμερο ταξίδι πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια σχετικού Διαγωνισμού Πωλήσεων που έλαβε χώρα στα καταστήματα και στο πλαίσιο των Προωθητικών Ενεργειών με θέμα την επίσημη Χορηγία του Ομίλου ING στην ομάδα της Renault F1. Παράλληλα, οι Συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, όπως το Ορθόδοξο Πατριαρχείο, την Αγία Σοφιά και τα Πριγκιποννήσια, και γεύτηκαν μερικές από τις αυθεντικές πολίτικες συνταγές.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο »

Διεθνές Νομισματικό Ταμείο:
Κώδωνας Κινδύνου για τη Γήρανση

Ενημέρωση Κανένα σχόλιο »

Το πρόβλημα της Γήρανσης του Πληθυσμού τονίζεται στη Μελέτη που  εκπόνησε για τα Οικονομικά της χώρας μας το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, τα αποτελέσματα της οποίας θα δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελλάδα υπολογίζεται να δεχθεί ιδιαίτερα έντονες πιέσεις για εξυγίανση του Ασφαλιστικού σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε.  Η μείωση του Παραγωγικού Πληθυσμού της χώρας αναμένεται να εκτροχιάσει τους Προϋπολογισμούς των Ασφαλιστικών Ταμείων, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να επιτευχθούν οι Μεταρρυθμίσεις στην Κοινωνική Ασφάλιση με μέτρα διόλου… φιλολαϊκά, όπως περιορισμός της πρόωρης Συνταξιοδότησης,  αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των Συντάξεων, ακόμα και κατάργηση των δώρων και των επιδομάτων στους ταλαίπωρους Συνταξιούχους.

Το Δημόσιο Χρέος της Ελλάδας αναμένεται το 2010 να εκτιναχθεί στο 116% του ΑΕΠ και η Κυβέρνηση θα πρέπει να έχει έσοδα 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, για να μπορέσει να καλύψει τα κενά του Προϋπολογισμού.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο »

Η Ευτυχία Είναι Απόφαση*

Προσωπική Βελτίωση 1 σχόλιο »

Όλοι οι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο θέλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι ή, τουλάχιστον, αυτό δηλώνουμε δικαιολογώντας κάθε μας πράξη. Αυτό θέλουμε και επιδιώκουμε, όμως δε σημαίνει ότι τελικά είμαστε ευτυχισμένοι. Ολοένα και περισσότεροι καταφεύγουν σε αντικαταθλιπτικά φάρμακα, ενώ, αν ρωτήσετε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, πόσοι θα δηλώσουν ευτυχισμένοι; Το 30%; Παραπάνω από αυτό; Αμφιβάλλω! Όταν γεννιόμαστε, η φύση μάς κάνει, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, αισιόδοξους ή απαισιόδοξους και επιρρεπείς στην ευτυχία. Το υπόλοιπο ποσοστό, για το πόσο ευτυχισμένοι θα νιώθουμε, τελικά εξαρτάται από τα εξωτερικά γεγονότα και από τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τα προσωπικά πιστεύω και τις πράξεις μας.

Για ορισμένους ευτυχία είναι η δημιουργία μιας δεμένης οικογένειας, για πολλούς η απόκτηση πλούτου και πολυτέλειας, για άλλους η διασημότητα ή οι περιπέτειες ή η εξάσκηση ενός συναρπαστικού επαγγέλματος. Όλοι μας κάτι ζητάμε από τη ζωή για να νιώσουμε πλήρεις και ολοκληρωμένοι. Εμείς μόνο ξέρουμε τι είναι αυτό που μας φέρνει ευτυχία.

Πόσα υλικά αγαθά όμως χρειάζεται να αποκτήσει κανείς και πόσες επιτυχίες ή επιτεύγματα να κάνει για να νιώσει ευτυχισμένος; Και πότε θα συμβεί αυτό; Σε ποια ηλικία; Μετά το πρώτο αυτοκίνητο ή μετά τον έρωτα, το γάμο, το σπίτι και τη γέννηση των παιδιών; Ή μήπως μετά και την προαγωγή; Στα 28, στα 35 ή στα 42; Άλλες φορές νιώθουμε ότι η ευτυχία ακουμπάει σχεδόν στα δάχτυλά μας και άλλοτε τη νιώθουμε τόσο μακριά, σαν να βρίσκεται σε άλλη ήπειρο ή σε άλλο ηλιακό σύστημα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο »

Για την Ψυχαγωγία σας…

Ψυχαγωγία Κανένα σχόλιο »


AXA:
Νέος CEO Μεσογείου & Λατινικής Αμερικής

Ενημέρωση Κανένα σχόλιο »

Ο Όμιλος AXA ανακοίνωσε στις 17 Ιουλίου 2009 ότι ο Jean-Laurent Granier ορίζεται από την 1η Ιανουαρίου 2010 ως ο νέος CEO της περιοχής Μεσογείου & Λατινικής Αμερικής (MedLA), η οποία περιλαμβάνει τις εργασίες της AXA σε Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Τουρκία, Μαρόκο, Μεξικό, Μέση Ανατολή και Λίβανο. O Jean-Laurent Granier θα διαδεχθεί τον Jean-Raymond Abat, ο οποίος συνταξιοδοτείται από τον Όμιλο AXA. Την ίδια ημέρα ο Jean-Laurent Granier ορίζεται και Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου.

«Η Διοίκηση της AXA και εγώ καλούμαστε να δώσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Jean-Raymond Abat για τη δέσμευσή του και τη συμβολή του στην ανάπτυξη της AXA. Δ­ημιούργησε, επιτυχώς, τις βάσεις της επιχείρησής μας στην περιοχή Μεσογείου & Λατινικής Αμερικής από το 2003, επιτυγχάνοντας πρόσφατα την ένταξη της Winterthur στην Ισπανία και τη λειτουργία της AXA Seguros στο Μεξικό», δήλωσε ο Henri de Castries, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου AXA. «Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ο Jean-Laurent Granier, ολοκληρώνοντας με επιτυχία σημαντικά, μεγάλα προγράμματα στην AXA Γαλλίας και αναπτύσσοντας εργασίες στις προσωπικές ασφαλίσεις, θα μπορέσει να χτίσει πάνω στα επιτεύγματα του Jean-Raymond και τον καλωσορίζω στην Εκτελεστική Επιτροπή του Ομίλου AXA εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας».

Διαβάστε το πλήρες άρθρο »

AIG:
Ανεξάρτητη και με νέα Ταυτότητα η AIU Holdings

Ενημέρωση Κανένα σχόλιο »

Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009 στη Νέα Υόρκη εκδόθηκε από την έδρα της AIU Holdings, μητρικής εταιρείας της AIG Greece, Δελτίο Τύπου το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

Η AIU Holdings (AIU Holdings, Inc. και AIU Holdings LLC), παγκόσμια ηγετική δύναμη στις Γενικές Ασφαλίσεις, ανακοίνωσε σήμερα τρία ορόσημα στην πορεία της μετατροπής της σε μια Εταιρεία με Λειτουργία και Διαχείριση ανεξάρτητη από τη μητρική AIG Inc:

  • Τη δημιουργία ενός Οχήματος Ειδικού Σκοπού (SPV) στο οποίο το AIG σκοπεύει να συνεισφέρει τις μετοχές της AIU Holdings, με την προϋπόθεση της λήψης των απαραίτητων εγκρίσεων των Εποπτικών Αρχών.
  • Το διορισμό του Kristian P. Moor ως Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου.
  • Τη δημιουργία μιας νέας Εμπορικής Tαυτότητας με την ονομασία Chartis.

Οι Ενέργειες αυτές επισπεύδουν την ενοποίηση των Επιχειρήσεων του Ομίλου σε όλον τον κόσμο και προάγουν το στόχο της Λειτουργικής Ανεξαρτησίας του.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο »

ΕΠΕΙΑ:
Ενάντια στο Ξέπλυμα Χρημάτων

Ενημέρωση Κανένα σχόλιο »

 Με Απόφασή της η ΕΠΕΙΑ αποσκοπεί στην Πρόληψη ενάντια στη χρήση του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος για τη Νομιμοποίηση εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και για τη Χρηματοδότηση της Τρομοκρατίας στην Ελλάδα.

Η Απόφαση αφορά: α) τις ελληνικές Ασφαλιστικές Εταιρείες και τα υποκαταστήματα αλλοδαπών Ασφαλιστικών Εταιρειών στη χώρα μας και β) τους Ανεξάρτητους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές εφόσον δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Η Απόφαση περιλαμβάνει 20 άρθρα που καθορίζουν μεταξύ άλλων το Πεδίο Εφαρμογής, τους Ορισμούς, την Υποχρέωση, τα Μέτρα και το Χρόνο Εφαρμογής της Δέουσας Επιμέλειας.

Δείτε την Απόφαση στο http://www.pisc.gr/Files/CONS/109rev3.doc.


Ευρωβαρόμετρο:
Φοβούνται τα Χειρότερα οι Έλληνες

Ενημέρωση 6 σχόλια »

Το 40% των πολιτών στην Ελλάδα δηλώνουν ανήσυχοι ότι λόγω της Οικονομικής Κρίσης μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους (32% στην Ε.Ε.), ενώ το 69% πιστεύει ότι σε ό,τι αφορά τις επιπτώσεις στην αγορά εργασίας τα χειρότερα δεν έχουν ακόμη έρθει (61% στην Ε.Ε.). Στην Ελλάδα και το Λουξεμβούργο, πάντως, οι πολίτες δηλώνουν ότι μέχρι στιγμής έχουν αισθανθεί λιγότερο τις επιπτώσεις της Οικονομικής Κρίσης: Μόνο το 4% των ερωτηθέντων στην Ελλάδα και στο Λουξεμβούργο δηλώνουν ότι έχασαν τη δουλειά τους λόγω της Κρίσης. Πρόκειται για το μικρότερο ποσοστό στην Ε.Ε., ενώ συνολικά για την Ε.Ε. είναι 9%.

Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα που συνάγεται από την Κοινοτική Δημοσκόπηση «Ευρωβαρόμετρο», με αντικείμενο τις επιπτώσεις της Οικονομικής Κρίσης στην αγορά εργασίας, που δόθηκε στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες. Η Δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε την περίοδο 29 Μαΐου-15 Ιουνίου σε δείγμα 26.756 πολιτών στην Ε.Ε., την Τουρκία, την ΠΓΔΜ και την Κροατία.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο »

Για την Ψυχαγωγία σας…

Ψυχαγωγία Κανένα σχόλιο »


Υπουργείο Οικονομικών:
Ορίζεται Επόπτης Χαρτοφυλακίων Ζωής

Ενημέρωση 36 σχόλια »

Επόπτη Χαρτοφυλακίων Ζωής σε Εταιρείες που διακόπτουν τη λειτουργία τους ορίζει με νέα Τροπολογία το Υπουργείο Οικονομικών. Ο Επόπτης αυτός θα διαχειρίζεται τα Χαρτοφυλάκια Ζωής της Εταιρείας που δεν τίθενται σε Εκκαθάριση.

Βέβαια αυτό θα ισχύει στις περιπτώσεις όπου το Χαρτοφυλάκιο Ζωής της προβληματικής Εταιρείας δε μεταβιβάζεται σε κάποια άλλη.

Προκειμένου ωστόσο να προωθηθούν οι Διαδικασίες Μεταβίβασης Χαρτοφυλακίων, στην ίδια Τροπολογία παρέχεται η δυνατότητα παροχής Εγγυήσεων από το Ελληνικό Δημόσιο υπέρ της Αναδόχου Ασφαλιστικής Επιχείρησης ή υπέρ των Ασφαλισμένων. Η εγγύηση αυτή θα υπολογίζεται στο Περιθώριο Φερεγγυότητας των Εταιρειών.

Η Μεταβίβαση των Χαρτοφυλακίων θα γίνεται με επιμέλεια του Επόπτη και θα επικυρώνεται με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας έπειτα από πρόταση της Επιτροπής Εποπτείας Εταιρειών Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Ιατρικό Αθηνών:
Εταιρεία με την Καλύτερη Φήμη

Ενημέρωση Κανένα σχόλιο »

Σύμφωνα με τη Διεθνή Έρευνα της Εταιρείας Global Reputation Pulse, το Ιατρικό Αθηνών είναι η Εταιρεία με την καλύτερη Φήμη στον κλάδο των Ιατρικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Oι Ιατρικοί Όμιλοι εξετάστηκαν στις εξής κατηγορίες: Προϊόντα/Υπηρεσίες, Καινοτομία, Κοινωνική Υπευθυνότητα, Εταιρική Διακυβέρνηση, Εργασιακό Περιβάλλον, Ηγεσία και Οικονομική Ευρωστία.


Σελίδα 1 από 712345»...Τελευταία »
 
RSS Άρθρων RSS Σχολίων Σύνδεση