Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

AIG:
Morgan Stanley & Deutsche Bank ανέλαβαν την IPO

Share Button

Η Morgan Stanley και η Deutsche Bank θα είναι οι Διεθνείς Συντονιστές της Δημόσιας Εγγραφής (IPO) της Μονάδας Ασφαλειών Ζωής της AIG στην Ασία, ύψους 5 δισ. δολαρίων.

Η Εισαγωγή της AIG στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες Δημόσιες Εγγραφές παγκοσμίως την τελευταία διετία. Οι δύο Επενδυτικές Τράπεζες αναμένεται να αποκομίσουν το μεγαλύτερο μερίδιο των προμηθειών αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που καταβάλλονται στους Συμβούλους.

Η Morgan Stanley ήταν μεταξύ των πιθανότερων υποψηφίων για τη θέση, δεδομένων των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών που προσφέρει στη Federal Reserve για τη διάσωση του αμερικανικού Ασφαλιστικού Κολοσσού.

Έκπληξη προκάλεσε, ωστόσο, η επιλογή της Deutsche Bank, καθώς η πλειονότητα των Αναλυτών θεωρούσε ότι για τις θέσεις αυτές θα επιλέγονταν Αμερικανικές Επενδυτικές Τράπεζες.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Insurance Daily

2109594121

Πρόσφατα Άρθρα

Μελέτες