Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΑΒ Βασιλόπουλος: Μια Πράξη Αγάπης για τους Συνανθρώπους μας


insurancedaily-abΗ ΑΒ Βασιλόπουλος, με ενδιαφέρον για τις τοπικές κοινωνίες που εξυπηρετεί, έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα δωρεάς τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε», φροντίζει ώστε τα υγιή εμπορεύματα της, που αποσύρονται από το ράφι λόγω κοντινής ημερομηνίας λήξης ή χτυπημένης συσκευασίας, να προσφέρονται σε γειτονικούς, των καταστημάτων, κοινωνικούς φορείς, βοηθώντας έτσι ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Οι τοπικοί φορείς που παραλαμβάνουν τα προϊόντα καθημερινά με το κλείσιμο των καταστημάτων, τα διανέμουν άμεσα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Τα προϊόντα που προσφέρονται για αυτό το σκοπό δεν είναι ληγμένα και φυσικά ελέγχονται ώστε να ακολουθούν αυστηρούς κανόνες ασφαλείας ανάλογα με την κατηγορία τους.

Το πρόγραμμα εφαρμόζεται πιλοτικά σε 12 καταστήματα του δικτύου της εταιρείας στην Αττική, την Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη, με στόχο να επεκταθεί σύντομα σε όλη τη χώρα, προκειμένου να ωφεληθούν ακόμα περισσότερες οικογένειες.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος γνωρίζοντας τη σημασία της ενίσχυσης των τοπικών κοινωνιών και της γειτονιάς, αλλά και τις ανάγκες πολλών συνανθρώπων μας, αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για την υποστήριξη τους με όραμα καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για όλους!


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + 16 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΑΒ Βασιλόπουλος: Μια Πράξη Αγάπης για τους Συνανθρώπους μας! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b1%ce%b2-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bb%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%be%ce%b7-%ce%b1%ce%b3%ce%ac%cf%80%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84/