
Με μία πολύ ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη συνεργασία και μία πρωτότυπη προωθητική ενέργεια η Groupama Ασφαλιστική δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να ακούσει το νέο δίσκο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, με τίτλο «Μ’ αγαπούσες κι άνθιζε».
Πιο αναλυτικά, στην ιστοσελίδα του Groupama Club (groupama-club.gr) οι φίλοι της μουσικής έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ολόκληρο το άλμπουμ της Ελληνίδας ερμηνεύτριας, μένοντας συντονισμένοι στο Groupama Club καθώς κάθε μέρα θα «αποκαλύπτονται» 2 νέα τραγούδια.
Οι επισκέπτες του Groupama-Club μπορούν, επίσης, να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να συμμετάσχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παρουσίαση του καινούριου άλμπουμ της Ελεωνόρας Ζουγανέλη «Μ’ αγαπούσες κι άνθιζε», σε στίχους Ελένης Φωτάκη και μουσική Μίνου Μάτσα.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Groupama: Αύξηση παραγωγής 6,7% το 2025

ΝΝ - ΚΠΙΣΝ: Οικοσύστημα μακροζωίας στη βάση της ποιότητας

Aνοδική πορεία για τις εταιρείες της Ευρώπη Holdings

Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΤΕΑ – ΕΑΠΑΕ ΝΠΙΔ 2026

Ο Κ. Αντωνόπουλος στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Αύξηση ασφαλιστικής παραγωγής 19,3% στη Μινέττα

Σε τροχιά κερδοφορίας και ανάπτυξης η INTERLIFE το 2025

















