Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση της ACHMEA προς το Προσωπικό της INTERAMERICAN

INTERAMERICAN

interamerican_logoΗ ACHMEA με ανακοίνωσή της ενημερώνει το προσωπικό της INTERAMERICAN:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Οι εξελίξεις του περασμένου Σαββατοκύριακου είναι γεγονός ότι ενέτειναν το κλίμα αβεβαιότητας στην Ελλάδα, οδηγώντας στο κλείσιμο των τραπεζών από την περασμένη Δευτέρα. Κατανοούμε πόσο δύσκολη είναι  αυτή η αβεβαιότητα για εσάς και τις οικογένειές σας. Θα θέλαμε να εκφράσουμε, εκ μέρους όλων των ανθρώπων της ACHMEA, την πλήρη στήριξή μας προς εσάς σε αυτή τη δύσκολη ώρα.

Σας πληροφορούμε ότι οργανώσαμε αμέσως μια ομάδα αφοσιωμένων ανθρώπων, που βρίσκονται στην Ολλανδία και στην Ελλάδα, για να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και να είναι έτοιμη να ενεργήσει άμεσα, εάν παραστεί ανάγκη. Πρέπει να γνωρίζετε ότι, παρά τις αντιξοότητες αυτής της συγκυρίας, η οικονομική κατάσταση και ρευστότητα της INTERAMERICAN παραμένουν πολύ ισχυρές και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τόσο της Εταιρείας όσο και των πελατών της.

Να είστε βέβαιοι ότι η ACHMEA διατηρεί την απόλυτη δέσμευσή της προς την INTERAMERICAN και το Προσωπικό της. Ευελπιστούμε ότι μαζί θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις τωρινές δυσκολίες και ότι και εσείς θα παράσχετε στους πελάτες τη στήριξη που χρειάζονται σε τέτοιες στιγμές.

Roelof Konterman

Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Ομίλου ACHMEA


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + seven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ανακοίνωση της ACHMEA προς το Προσωπικό της INTERAMERICAN! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-achmea-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%89%cf%80%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%84%ce%b7%cf%82-i/