Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ανανεωμένο site για το www.asfalistikosgoneas.gr

Νέο site asfalistikos goneas

Νέο site asfalistikos goneas

Στον αέρα βρίσκεται το ανανεωμένο site του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.asfalistikosgoneas.gr.

Το www.asfalistikosgoneas.gr σχεδιάστηκε με βασικό άξονα τη λειτουργική δομή, τη φιλικότητα της χρήσης αλλά και την απλότητα της πληροφόρησης προς τον επισκέπτη. Είναι 100% δυναμικό, προκειμένου να επιτρέπει την άμεση ενημέρωση των πληροφοριών, των προσφορών και των νέων συνεργασιών.

Στο www.asfalistikosgoneas.gr μπορεί κάποιος να δει το σύνολο των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα επιχειρήσεων, αλλά και να αναζητήσει την επιχείρηση που επιθυμεί ανάλογα με την περιοχή του. Επιπρόσθετα, ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για το ποσό που έχει συγκεντρώσει τόσο για την εξασφάλιση της οικογένειάς του με δωρεάν αγορές σε περίπτωση ατυχήματος, όσο και για την επιστροφή ασφαλίστρων που συγκεντρώνει.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσει κάποιος το πρόγραμμα κάνοντας online αίτηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ασφαλιστικός Γονέας είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης που μόνο η Ευρωπαϊκή Πίστη προσφέρει, χωρίς κόστος, σε κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξάρτητα αν είναι ασφαλισμένος ή όχι στην Ευρωπαϊκή Πίστη.

Τα 2 τελευταία έτη το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας έχει επιβραβεύσει οικονομικά τους κατόχους του με περισσότερα από € 600.000.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ανανεωμένο site για το www.asfalistikosgoneas.gr! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf-site-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-www-asfalistikosgoneas-gr/