Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ασφαλιστικές στις ΗΠΑ
Όμηροι των Subrimes!


Τέσσερις Αμερικανικές Ασφαλιστικές Εταιρείες ζήτησαν Έγκριση από την Κυβέρνηση για την αγορά Αποταμιευτικών Προγραμμάτων (thrifts) έτσι ώστε να μπορέσουν να συμπεριληφθούν στο Κρατικό Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης ύψους 250 δις δολαρίων.

Πρόκειται για τις Hartford Financial Services Group Inc., Genworth Financial Inc., Lincoln National Corp. και Aegon NV, Ολλανδικής Εταιρίας στην οποία ανήκει η Transamerica. Oι Ασφαλιστικές Εταιρείες που διαθέτουν Προγράμματα thrifts (δηλαδή το 65% των δανείων που χορηγούν να είναι καταναλωτικά δάνεια όπως τα στεγαστικά) τα οποία ελέγχει η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση, έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στην Κρατική Χρηματοδότηση. Ενυπόθηκα δάνεια subrimes δεν είχαν αγοράσει μόνο οι Τράπεζες αλλά και πολλές Ασφαλιστικές Εταιρείες που ψάχνουν τώρα τρόπους να τα διαγράψουν από τον Ισολογισμό τους μιας και δεν τους έχουν απομείνει άλλα Κεφάλαια.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ασφαλιστικές στις ΗΠΑ
Όμηροι των Subrimes! ! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b7%cf%80%ce%b1%cf%8c%ce%bc%ce%b7%cf%81%ce%bf%ce%b9-%cf%84%cf%89%ce%bd-subrimes/