Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΑΤΕ Ασφαλιστική:
Νέος Διευθύνων Σύμβουλος


Ο νέος CEO της ΑΤΕ  Ασφαλιστικής, Αναστάσιος Παπανικολάου.

Ο νέος CEO της ΑΤΕ Ασφαλιστικής Αναστάσιος Παπανικολάου.

Ο νέος CEO της ΑΤΕ  Ασφαλιστικής Αναστάσιος Παπανικολάου είναι πτυχιούχος Μαθηματικός και κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών: ένα στην Επιστήμη των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (M.Sc Computer Science) από το Πανεπιστήμιο George Washington των ΗΠΑ και ένα δεύτερο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Η θητεία στο χρηματοοικονομικό χώρο είναι πλούσια, γιατί για μεγάλο διάστημα υπηρέτησε ως Διευθυντής της ΑΤΕbank, Πρόεδρος και Εντεταλμένος Σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρείας ATE Advertising, ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας ΑΤΕ Κάρτα και της Εταιρείας ΑΤΕ Τεχνική-Πληροφορική. Και οι τρεις εταιρείες είναι θυγατρικές της Τράπεζας.

Ο Α. Παπανικολάου έχει εργαστεί επίσης ως βοηθός Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο George Washington.

Mε αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος CEO της ΑΤΕ Ασφαλιστικής δήλωσε τα εξής:

«Στο νέο διαμορφούμενο οικονομικό περιβάλλον η ΑΤΕ Ασφαλιστική σε στενή συνεργασία με τη μητρική ΑΤΕbank θα πρωταγωνιστήσει στον κλάδο. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ενεργοποίηση πωλήσεων ασφαλιστικών προϊόντων από το δίκτυο της ΑΤΕbank. Κύριες επιδιώξεις της Εταιρείας μας αποτελούν η αξιοπιστία, η διαφάνεια, η εξυπηρέτηση των πελατών, των συνεργατών και των μετόχων. Ως άμεσοι στόχοι τίθενται η μείωση των δαπανών, η απλοποίηση διαδικασιών και η δημιουργία ευέλικτου σχήματος για την προώθηση νέων προϊόντων και υπηρεσιών τόσο για τον απλό άνθρωπο όσο και για τις επιχειρήσεις. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να καταστεί η ΑΤΕ Ασφαλιστική δύναμη εμπιστοσύνης».

Του ευχόμαστε καλές δουλειές!Σχολιαστε ελευθερα

0 Σχολια

  1. watcher

    Mar 6, 2009 at 6:48 PM

    Καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − three =

To Top