Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ιορδάνης Χατζηιωσήφ: Η Εταιρία μας Κέρδισε με τις Επιδόσεις της την Επιβίωσή της

Αγροτική Ασφαλιστική

Αγροτική ΑσφαλιστικήΜε μια Επιστολή-Εγκύκλιο προς όλα τα δίκτυα αλλά και το Προσωπικό της Εταιρείας ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αγροτικής Ασφαλιστικής κ. Ιορδάνης Χατζηϊωσήφ αναφέρεται στην εξαγορά της εταιρείας από τον όμιλο της Ergo και επισημαίνει ότι “δημιουργούνται οι καλύτερες προοπτικές για την Αγροτική Ασφαλιστική, τους συνεργάτες, τους πελάτες και το προσωπικό της εταιρίας“.

Η εγκύκλιος έχει ως εξής:

 

ΘΕΜΑ: Συμφωνία εξαγοράς της ΑΤΕ Ασφαλιστικής από την ERGO Insurance Group

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την Τράπεζα Πειραιώς, υπογράφηκε την Πέμπτη 14.08.2014 η εξαγορά των μετοχών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής από την ERGO Insurance group, θυγατρική της Munich Re, θέτοντας έτσι τέρμα στην παρατεταμένη περίοδο πώλησης της Εταιρίας μας. Η ολοκλήρωση της εξαγοράς τελεί υπό την έγκριση των αρμόδιων εποπτικών αρχών και η σχετική διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί τους αμέσως επόμενους μήνες.
Η εξέλιξη αυτή θεωρείται ιδιαίτερα θετική αφού, μετά την απόφαση του Ιουλίου 2012 όπου η Εταιρία μας κέρδισε με τις επιδόσεις της την επιβίωσή της και με τη συνδρομή της Τράπεζας Πειραιώς την κεφαλαιακή της επάρκεια, διασφαλίζεται σήμερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όχι μόνο η συνέχεια αλλά και η ενίσχυση της συνεργασίας με όλα τα δίκτυα πωλήσεων της ΑΤΕ Ασφαλιστικής.
Κατά τη διάρκεια της περιόδου από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι σήμερα, παρά το αρνητικό οικονομικό περιβάλλον και τους λειτουργικούς περιορισμούς που έπρεπε να ξεπεράσουμε, η Εταιρία ακολούθησε μια αξιοζήλευτη πορεία κατά τη διάρκεια της οποίας αναδείχθηκαν ακόμα μια φορά οι ικανότητες, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η αφοσίωση των στελεχών της Αγροτικής Ασφαλιστικής, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση της παρουσίας της εταιρίας στην αγορά και ταυτόχρονα στη σημερινή θετική εξέλιξη.
Τίποτα όμως από αυτά δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς τη στήριξη του δικτύου Συνεργατών και τη σταθερή αφοσίωσή του στα πλαίσια της αμοιβαίας εμπιστοσύνης που παραδοσιακά διέπει τις σχέσεις των Δικτύων Πωλήσεων με την Εταιρία.
Παράλληλα, με τη συμφωνία ένταξης της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στο νέο ισχυρό όμιλο της Ergo, διασφαλίζεται με τον πιο αξιόπιστο τρόπο η συνέχιση της ασφαλιστικής προστασίας των ασφαλισμένων που επίσης παραμένουν αφοσιωμένοι στην εταιρία, που με συνέπεια υπηρετεί το θεσμό και πραγματοποιεί όσα υπόσχεται.
Λαμβάνοντας υπόψη τη φήμη και το μέγεθος του Ομίλου στον οποίο θα ανήκει η Εταιρία μας, δημιουργούνται οι καλύτερες προοπτικές για την Αγροτική Ασφαλιστική, τους συνεργάτες, τους πελάτες και το προσωπικό της εταιρίας.
Σημειώνεται ότι η Εταιρία συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών που προβλέπονται στη συμφωνία εξαγοράς. Σε κάθε δε περίπτωση η Εταιρία θα φροντίσει να σας κρατά ενήμερους.

Ιορδάνης Χατζηιωσήφ
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ιορδάνης Χατζηιωσήφ: Η Εταιρία μας Κέρδισε με τις Επιδόσεις της την Επιβίωσή της! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b1%cf%84%ce%b5/