
Παραγωγή ασφαλίστρων ύψους 8 εκατ. ευρώ κατέγραψε στο α’ εξάμηνο του 2015 η εταιρεία Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε.
Το αποτέλεσμα αυτό καταδεικνύει ότι παρά το υφεσιακό οικονομικό κλίμα, οι συνεργάτες της BU έχοντας αποκτήσει την υλικοτεχνική, οικονομική και διαδικαστική στήριξη που η εταιρία προσφέρει, επιτυγχάνουν εξοικονόμηση χρόνου και μείωση κόστους λειτουργίας οπότε και ασχολούνται πιο αποδοτικά με τις πωλήσεις αυξάνοντας το χαρτοφυλάκιο τους.
Στην αύξηση των παραγωγικών τους στόχων συμβάλλουν και τα τακτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια που παρέχει δωρεάν η Brokers Union στο δίκτυο των συνεργατών της, τόσο στους γενικούς κλάδους όσο και στους κλάδους Υγείας – Ζωής.
Η Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε. με σταθερά βήματα θα συνεχίσει τη συσπείρωση διαμεσολαβητικών δυνάμεων κάτω από κοινή στέγη και κοινές υποδομές, την περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου των συνεργατών της και της πελατειακής της βάσης, με στόχο το 2016 να αυξήσει την παραγωγή στα 50 εκατ. ευρώ.
Σχόλια

ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
Γ. Καντώρος: Στόχος το 1 δισ. ευρώ ασφάλιστρα & παρουσία σε 10 χώρες
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ολοκλήρωση της εξαγοράς της Eurolife Life από τη Fairfax

Parenthood risk management: Τι φοβούνται σήμερα οι νέοι γονείς;

ΤτΕ: Έγκριση της απόκτησης ειδικής συμμετοχής της CrediaBank στο ΜΚ της Ευρώπη

Εισήγηση για την είσοδο του Ν. Μακρόπουλου στο ΔΣ της CrediaBank

H Ευρώπη θα ενισχύσει τα κέρδη ανά μετοχή της CrediaBank κατά 8%

Στο τέλος Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η συγχώνευση Credia Bank - Ευρώπη

5 γυναίκες σε νευραλγικές θέσεις μιλούν για τη μητρότητα και την καριέρα


















