Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Αύριο οι Εκλογές στο Επικουρικό


Αύριο Τετάρτη 7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στο Επικουρικό Κεφάλαιο για την ανάδειξη της νέας Επιτροπής Διαχείρισης. Οι υποψήφιοι που προτάθηκαν από τις Ασφαλιστικές εταιρείες είναι οι Ιωάννης Πολίτης (Εθνική), Στέλιος Ιορδανόπουλος (Αιγαίον), Σπύρος Ντειμεντές (Αγροτική), Δημήτρης Ζορμπάς (Συνεταιριστική), Μάγδα Κράνη (International Life), Χαρίλαος Δαμάσκος (Υδρόγειος),  Thomas Brinkmann (Interamerican), Ευαγγελία Λαμπρινούδη (Ευρωπαϊκή Πίστη) και Ερρίκος Μοάτσος (Axa Ασφαλιστική).

Η Διαχειριστική Επιτροπή αποτελείται από εννέα μέλη τα οποία εκλέγει η Γενική Συνέλευση και ένα μέλος, χωρίς ψήφο, το οποίο ορίζει η Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕΠ.Ε.Ι.Α) με απόφασή της.  Στη συνέχεια η Διαχειριστική Επιτροπή εκλέγει μεταξύ των αιρετών μελών τον Πρόεδρό της.


1 Comment

1 Σχολιο

  1. Δον Κιχώτης

    Jul 6, 2010 at 6:14 PM

    Αφού 9 είναι οι υποψήφιοι και 9 εκλέγονται γιατί ντε και καλά γίνονται εκλογές; Μήπως μου ξεφεύγει τίποτα; Ας με διαφωτήσει κάποιος Χριστιανός.

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Αύριο οι Εκλογές στο Επικουρικό! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%8c/