Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Βραβεύσεις Money Show 2009:
18η Ετήσια Δημόσια Βράβευση Ενεργειών ΕΚΕ και Κορυφαίων Ασφαλιστών της Ελλάδας


money show morax

Διακρίσεις στους Κορυφαίους Ασφαλιστές της χώρας αλλά και μια ξεχωριστή επιβράβευση της Κοινωνικής Υπευθυνότητας των Ασφαλιστικών Εταιρειών επιφύλασσε και η φετινή 18η Ετήσια Δημόσια Βράβευση που διοργάνωσε το περιοδικό «Επιστημονικό Μάρκετινγκ» στο πλαίσιο του Πολυσυνεδρίου του Money Show την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2008 στο «Χίλτον» Αθηνών. Η βραδιά άνοιξε με χαιρετισμό από την Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη και ακολούθησαν οι παριστάμενοι Θανάσης Καφέζας, Πρόεδρος του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Αθήνα 9,84» εκ μέρους του Δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας Ηλίας Χατζηβασίλογλου και η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) Μαργαρίτα Αντωνάκη. Χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμη ο Θεόδωρος Κοκκάλας, Αντιπρόεδρος και Γεν. Δ/ντής της Victoria ΑΕΓΑ, ο Eric Kleijen, Διευθύνων Σύμβουλος της AXA Ασφαλιστική, ο Σωτήρης Ταγκόπουλος, Πρόεδρος της International Life, ο Τάσος Παγώνης, Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής, και ο Καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Ε.Μ. Δημήτρης Μπουραντάς.

Ο θεσμός που καθιέρωσε ο εκδότης του Ε.Μ. Φίλιππος Μωράκης για τον Κλάδο των Ασφαλειών αποτέλεσε και φέτος το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και υπενθύμισε σε όλους τους παριστάμενους πως «Η Ασφάλιση είναι η Πολυτιμότερη Τεκμηριωμένη Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στον Κόσμο!».

Κανένας άλλος Επιχειρηματικός Κλάδος δεν μπορεί να συγκριθεί με την Κοινωνική Προσφορά του Κλάδου της Ασφάλισης των τριώνmoney show morax 2 πιο Πολύτιμων Περιουσιακών Στοιχείων του Έλληνα Πολίτη: της Ζωής του, της Υγείας του και της Περιουσίας του!

Το βραβείο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το 2009 στο χώρο των Ασφαλειών δόθηκε στην εταιρεία Interamerican για το συνολικό της πρόγραμμα «Πράξεις Ζωής», όπως αποτυπώθηκε στον Κοινωνικό της Απολογισμό για το 2008 που κυκλοφόρησε πρόσφατα.


Το δεύτερο μήνυμα της φετινής Ετήσιας Δημόσιας Βράβευσης ήταν:  Πρόληψη & Ασφάλιση: Σωτήρια ή  Καταστροφική!

Νωρίτερα από τις βραβεύσεις ο Ιωάννης Χατζάκης, Πρόεδρος του Million Dollar Round Table στην Ελλάδα, παρουσίασε εν συντομία τις δράσεις αλλά και τη σημαντικότητα του Συνδέσμου για το σύγχρονο Σύμβουλο Ασφαλίσεων, ενώ τις ομιλίες της φετινής 18ης Ετήσιας Δημόσιας Βράβευσης έκλεισε ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής και Πρόεδρος του Επικουρικού Ταμείου Ασφάλισης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) Σπύρος Λευθεριώτης αναλύοντας το ρόλο που διαδραματίζει σε μια περίοδο που η αξιοπιστία των εταιρειών πλήττεται και πάλι εκ των έσω.

Χορηγοί της 18ης Ετήσιας Δημόσιας Βράβευσης Ενεργειών ΕΚΕ και Κορυφαίων Ασφαλιστών της Ελλάδας ήταν:

AXA, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΕΓΑ, ALLIANZ, VICTORIA ΑΕΓΑ, INTERNATIONAL LIFE, AIGAION ΑΕΓΑ.1 Comment

1 Σχολιο

  1. watcher

    Dec 29, 2009 at 9:25 AM

    Μπράβο σε όλους τους διακριθέντες και του χρόνου με υγεία!!!

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + six =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Βραβεύσεις Money Show 2009:
18η Ετήσια Δημόσια Βράβευση Ενεργειών ΕΚΕ και Κορυφαίων Ασφαλιστών της Ελλάδας! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b5%cf%8d%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-money-show-2009-18%ce%b7-%ce%b5%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%cf%8c%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b2%ce%b5/