Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Δεύτερος στην Ελλάδα ο Όμιλος Ασπίς
και το 2008 με σύνολο Ασφαλίστρων 501 εκατ. ευρώ!


 Διατήρησαν και το 2008 τη δεύτερη θέση σε Παραγωγή Ασφαλίστρων οι Εταιρείες Ζωής και Ζημιών του Ομίλου του Παύλου Ψωμιάδη!

Οι τρεις Ασφαλιστικές, Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ, Commercial Value, συγκέντρωσαν συνολικά Ασφάλιστρα ύψους 501 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση 5,37% σε σχέση με τα στοιχεία του 2007.

Το μερίδιο αγοράς του Ομίλου των Εταιρειών του Παύλου Ψωμιάδη ανέρχεται στο ποσοστό του 9,44%, αυξημένο κατά 0,32% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Τα στοιχεία αυτά τον αναδεικνύουν και ως τον πρώτο Όμιλο Ασφαλιστικών Εταιρειών που είναι ιδιωτικών συμφερόντων.

Στον κλάδο Ζωής οι Ασφαλιστικές Εταιρείες του Ομίλου πέτυχαν αύξηση παραγωγής 10,14%.9 Comments

9 Σχολια

 1. VAS

  Mar 6, 2009 at 8:46 AM

  ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΑΣΠΙΣ ? ΓΙΑΤΙ ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΦΕΡΕΓΓΥΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΑΛΙ ΔΙΑΨΕΥΤΗΚΑΝ ? ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΞΑΝΑ ΠΑΡΌΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ !

 2. watcher

  Mar 6, 2009 at 6:44 PM

  Μεγάλο κατόρθωμα με τέτοιο πόλεμο και ακόμα δεν τελείωσε η χρονια, μόλις άρχισε. Με την General εχει πλέον την 1η θέση στον κλάδο ασφάλισης οχημάτων και περιμένουμε και τις επόμενες επιχειρηματικές κινήσεις που προβλέπουν εξαγορές και άλλων εταιρειών.
  Πρώτος λοιπόν και με διαφορά!!!

 3. LEON

  Mar 9, 2009 at 11:09 AM

  βλαιπω καποια καυστικα πραγματα που γραφω λογοκρινονται.
  γιατι ειναι ψεμα αυτο με τις μεταφορες; γιαι ντρεπεσται να τογραψτε.και δεν αφορα μονο μικροεταιριες αλλα και μεγαλους ομιλους που ο ενας ζητα μεταφορα στον αλλο.κριμα

 4. Maria Kef

  Mar 10, 2009 at 8:30 AM

  Μάλλον LEON θα αναφέρεις ονοματα ή θα βρίζεις για να σε κόβουν γιατί δεν βλέπω να λογοκρίνουν ακόμα και αρνητικά σχόλια που στέλνουν για το σαιτ να δημοσιεύονται βλέπω ότι δεν αφήνεις τίποτα που να μην σο σχολιάσεις, τα περισσότερα σχόλια είναι από εσένα ε αν σου κόψουνε κανένα δεν πειράζει, άσε να μιλήσουν και μερικοί νέοι συνάδελφοι αφου μας εξήγησαν οι ανθρωποι ότι δεν θέλουν να κατηγορηθούν για συκοφαντική δυσφήμιση ούτε να γίνουν ένα άλλο χυδαίο και κατινιάρικο μπλογκ

 5. ΝΙΚΟΛΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  Mar 10, 2009 at 12:19 PM

  Περιμένετε αγαπητοί Watcher και vas μην επγρεάζεσθε απο θετικές ή αρνητικές ανακοινώσεις Ακόμη βλέπουμε την κορυφή του παγόβουνου για όλη την αγορά Ακούμε απλώς λόγια. Τα λόγια και οι ανακοινώσεις όμως δεν αρκούν.
  Οι παγκόσμιες εξελίξεις είνια ραγδαίες και ακόμη στην Ελλάδα σε ότι αφορά την ελληνική ασφαλιστική αγορά δεν έχουμε δει τίποτε Προς το παρόν ακούγονται παντού φήμες καλές ή κακές για πολλές και διάφορες ελληνικές ή ξένες εταιρίες συμπεριλαμβανομένων κάποιων που παλαιότερα ήταν στο απυρόβλητο.
  Μακάρι η ΕΠΕΙΑ να βάλει τα πράγματα σε τάξη και να ξεκαθαρίσει το τοπίο
  Αρκεί βεβαίως να υπάρχει και ανάλογη πολιτική βούληση απο τον υπουργό διότι πλέον το ΔΣ διορίζεται απο το κράτος και ο υπουργός βγάζει τα σχετικά διατάγματα

 6. jj

  Mar 11, 2009 at 10:12 PM

  θα ήθελα να ήξερα αυτούς που γράφουν ορισμένα απο τα σχόλια .
  Λίγη τσίπα δεν βλάπτει κύριοι . Ντροπή.
  Για ρωτήστε για να μάθετε . Εκτός και άν το απαγορεύει ο εργοδότης σας.

 7. LEON

  Mar 12, 2009 at 9:10 AM

  jj τι ενοεις;

 8. Diamadis

  Mar 12, 2009 at 11:07 AM

  ti ennoeis jj?

 9. watcher

  Mar 14, 2009 at 9:51 PM

  jj se poion anaferese kai ti akrivos se enoxlise???

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 4 =

To Top