Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΕΑΕΕ
Όλα έτοιμα για τις Σπέτσες


Αλλαγή σκηνικού φέτος για το 10ο Ετήσιο Ασφαλιστικό και Αντασφαλιστικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί όχι στην Ύδρα, αλλά στις Σπέτσες.

Το Συνέδριο θα διαρκέσει από την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008 έως το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, 2008. Ως γνωστόν, θα συμμετέχουν Ασφαλιστικές και Αντασφαλιστικές Εταιρίες από τα Βαλκάνια, τη Μαύρη Θάλασσα, και την Ανατολική Μεσόγειο. Mεταξύ των Εισηγητών είναι σπουδαία στελέχη της Ευρωπαϊκής Ασφαλιστικής Αγοράς όπως ο CEO της ΑΧΑ ΟΥΑΚ INS CO, Cemal Ererdi, ο CEO της ΑΧΑ Hellas, Eric Kleijnen, της ΑΟΝ RE GLOBAL ΕΜΕΑ, Richard Posgate, και ο Πρόεδρος της CEA, Tommy Persson.

Κεντρικός Ομιλητής είναι ο CEO της Allianz Hellas, Πέτρος Παπανικολάου, ενώ μεταξύ άλλων το θα μιλήσουν και ο Γιώργος Βελιώτης της Interamerican, o Ανδρέας Στυλιανού της Laiki, και ο Θόδωρος Κοκκάλας της Victoria. Τα θέματα περιλαμβάνουν αναλύσεις για το μέλλον της αγοράς και τη διάρκεια της κρίσης, τη σημασία της Αντασφάλισης στο Solvency II και τις νέες τεχνολογίες στο χώρο της Υγείας.

Το ψυχαγωγικό μέρος του Συνεδρίου, προβλέπεται να είναι πλούσιο και χαρούμενο.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΕΑΕΕ
Όλα έτοιμα για τις Σπέτσες! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b5%ce%b1%ce%b5%ce%b5%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%ce%ad%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%80%ce%ad%cf%84%cf%83%ce%b5%cf%82/