Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΕΑΕΕ & ΣΕΣΑΕ: Ημερίδα για τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς


EAEE & SESAE

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών συνεχίζοντας την παράδοση των εκδηλώσεών τους στο πλαίσιο της σύσφιγξης των σχέσεων με τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης και της ενημέρωσης για σημαντικά θέματα της ασφαλιστικής αγοράς, διοργανώνουν ενημερωτική συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στην ευρωπαϊκή και ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στην καταγραφή των απόψεων των στελεχών της αγοράς της Βορείου Ελλάδος μέσω της συζήτησης που θα ακολουθήσει των παρουσιάσεων. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 από 17:30’ μέχρι 20:00’, στο Ξενοδοχείο «ELECTRA PALACE».

Ομιλητές θα είναι οι κ. Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, Εύα Βαρουχάκη, Επικεφαλής Νομικής Υπηρεσίας & Διεθνών Σχέσεων της ΕΑΕΕ, Άλκηστις Χριστοφίλου, Εταίρος «Ι. Κ. ΡΟΚΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» και ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, CEO της Ασφαλιστικής Εταιρείας AXA και Πρόεδρος του ΣΕΣΑΕ.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Μιχάλης Ζορπίδης, Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Θα αποτελέσει ιδιαίτερη χαρά για μας η παρουσία σας στη συνάντηση αυτή, που ελπίζουμε ότι θα δώσει την ευκαιρία για εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων πάνω στα τόσο επίκαιρα ζητήματα που θα αναπτυχθούν από τους εισηγητές. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει cocktail.

Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 6 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΕΑΕΕ & ΣΕΣΑΕ: Ημερίδα για τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b5%ce%b1%ce%b5%ce%b5-%cf%83%ce%b5%cf%83%ce%b1%ce%b5-%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b5%ce%be%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%be%ce%b5%ce%b9%cf%82/