Με αφορμή την ανακήρυξη του 2008 ως «Έτος Πρόληψης», η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος αφιερώνει την φετινή, 5η συνεχή διοργάνωση εορτασμού της «Ημέρας της Ιδιωτικής Ασφάλισης», στην Πρόληψη και στον… Πρόλι, την μασκότ της σχετικής καμπάνιας που είναι ήδη στον «αέρα».
Το Συνέδριο έχει θέμα: «Η Ασφάλιση καλύπτει τους Κινδύνους, η Πρόληψη τους Εξουδετερώνει». Η συμμετοχή, όπως κάθε χρόνο αναμένεται να είναι σημαντική και την εκδήλωση θα τιμήσουν Υπουργοί, Βουλευτές, Ευρωβουλευτές, Οικονομικοί Παράγοντες, Εκπρόσωποι των Παραγωγικών Τάξεων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας μας.
Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει εισηγήσεις σε θέματα «Πρόληψης» σε τρεις βασικούς τομείς: «Οδική Ασφάλεια», «Υγεία» και «Περιουσία».
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΕΑΕΕ & TSB: Ανταλλαγή πρακτικών Ελλάδας - Τουρκίας στις ασφαλίσεις για σεισμό

Η Maxus στην Auto Athina 2026 Powered by Ατλαντική Ένωση

Έκτακτη «ένεση» άνω του 1 εκατ. ευρώ στο Επικουρικό Κεφάλαιο

«insurance.mag»: Κυκλοφορεί αύριο με την free press LiFO

Η Karavias Art Insurance στηρίζει το SYNANSTRY ART PROJECT

Η ασφάλιση αναδεικνύεται μέσα από την ανάγκη για ανθεκτικότητα

ΣΥΑΕ : ΣΣΕ 2025-2027 Διευκρινίσεις για βασικούς μισθούς και πολυετίες



















