Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott η 1η Ευρωπαϊκή Συνάντηση με θέμα: ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η συνάντηση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρέσβη του Βελγίου στην Ελλάδα κ. Pierre Vaesen, Θα τιμήσουν την εκδήλωση η κα. Margarita Barroso, μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ελευθερίας, Ασφάλειας και (European Commission for Freedom Security and Justice), υψηλόβαθμα στελέχη αρμόδιων Αρχών στην Ευρώπη, γονείς που αγνοούνται τα παιδιά τους καθώς και ενήλικα, πλέον, θύματα παράνομης διακίνησης.
Στο πλαίσιο της συνάντησης θα πραγματοποιηθεί:
- η πρώτη επίσημη παρουσίαση της Ενιαίας Ευρωπαϊκής Γραμμής για τις Εξαφανίσεις Ανηλίκων 116000, σε ζωντανή σύνδεση με το κέντρο στον Καρέα Αττικής.
- βράβευση του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας για την καθοριστική συνεισφορά του στην επιτυχή εξιχνίαση εγκλημάτων κατά των παιδιών με την χρήση της τεχνολογίας.
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Sofos Insurance: Σε νέες και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις με στόχο τα 60 εκ. €
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Τρίτη χώρα με τις μεγαλύτερες άμεσες δαπάνες υγείας η Ελλάδα
Νέο ΔΣ του συλλόγου "Ισχύς" με πρόεδρο τη Β. Μουτάφη
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ευρώπη Holdings: Πράσινο φως στη συγχώνευση με την Credia Bank - Ισχυρά λειτουργικά αποτελέσματα

Η γιορτή του Ασφαλιστικού Συμβούλου: 4 δυνάμεις που κάνουν τη διαφορά

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Κάνε Follow. Κάνε Like. Κέρδισε!

Πλειοδοτικός διαγωνισμός για 8 ακίνητα από το Επικουρικό

Νέος τόκος υπερημερίας 9,9% από 16 Σεπτεμβρίου

Ιnsurancemarket: Ασφάλιση σε 3 άτοκες δόσεις μέσω Klarna

Έβαλαν το… χεράκι τους και τα ασφάλιστρα


















