Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Εκδήλωση Βράβευσης ΠΣΑΣ

Χατζηδάκης - Γρυπάρη

Χατζηδάκης - ΓρυπάρηΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση του Συνδέσμου, για τη Βράβευση των Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων της Χώρας, την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014, Ημέρα της Αγίας Σοφίας και των Θυγατέρων της, γιορτή του Ασφαλιστικού Συμβούλου, όπως έχει καθοριστεί από την Ιερά Σύνοδο της Ελλάδος, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε γιορτινό κλίμα, με τη συμμετοχή Ασφαλιστικών Συμβούλων, αλλά και στελεχών της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Παράλληλα ο ΠΣΑΣ γιόρτασε, και τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του (1974-2014).

Κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία 10΄λεπτη ταινία με τις δραστηριότητες του Συνδέσμου από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα.

Η Πρόεδρος, Ελένη Γρυπάρη, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι για να εισέλθει νέο αίμα στην Ασφαλιστική Αγορά πρέπει να υπάρχουν Συμβάσεις δίκαιες και όχι Συμβάσεις προσχώρησης, που θέτουν περισσότερο τους ποσοτικούς στόχους εις βάρος της ποιότητος. Και συγχρόνως να υπάρχει και αξιοπρεπής έξοδος από το επάγγελμα. Κλείνοντας ζήτησε να γίνει η επανάσταση στην αξιοπρέπεια στον χώρο μας.

Η Εκδήλωση Βράβευσης, είναι η κορυφαία Εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων, η οποία τιμά και Βραβεύει τους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους, έναν για κάθε κλάδο, Ζωής, Γενικών Ασφαλειών και Επενδυτικών Προϊόντων.

Οι κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι για το έτος 2013 είναι:

Για τον κλάδο Ζωής, η κ. Θεοδώρα Γουργούλη, από την Interamerican

Για τον κλάδο Γενικών Ασφαλειών, ο κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, από την InternationalLife

Για τον κλάδο Επενδυτικών Προϊόντων ο κ. Ιάκωβος Αρβανίτης, από τη MetLife

ΠΣΑΣ 2Παράλληλα, βραβεύτηκαν και Συνάδελφοι-Μέλη του Π.Σ.Α.Σ, που έχουν διακριθεί για τη συνεχή Συμμετοχή τους, στο Διεθνή Χρηματοασφαλιστικό Οργανισμό MDRT (MillionDollarRoundTable).

Την Εκδήλωση του ΠΣΑΣ υποστήριξαν με τις Χορηγίες τους τα Επιμελητήρια Αθηνών και Πειραιώς και Ασφαλιστικές Εταιρίες.

Μέγας Χορηγός Interamerican.

Χορηγοί: Εθνική, MetLife, Allianz, Ιnternational Life, Ευρωπαϊκή Πίστη, ING, ERB Eurolife, ΑIG, Das Hellas, Ευρωπαϊκή Ένωση Ασφάλειες Μινέττα, Ατλαντική Ένωση, ERGO, Δύναμις, Interasco, Καραβίας & Συνεργάτες, Υδρόγειος, Prime Insurance, Aigaion , Φίλης Glass.

Χορηγός Επικοινωνίας: Ασφαλιστικό ΝΑΙ & ΝextDeal.

Ο ΠΣΑΣ θα διαθέσει ένα ποσό για το εργαστήρι Πολιτισμού «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού»

Η Εκδήλωση για άλλη μια χρονιά αποτέλεσε μια ιδιαίτερη βραδιά, αφού συνέβαλλε στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Δείτε εδώ την Ομιλία της κ. Γρυπάρη.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εκδήλωση Βράβευσης ΠΣΑΣ! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b2%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%80%cf%83%ce%b1%cf%83/