Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Εκδήλωση για την Ασφάλιση Νομικής Προστασίας από την ΕΑΕΕ

ΕΑΕΕ

ΕΑΕΕΗ Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) με πρωτοβουλία της Επιτροπής Νομικής Προστασίας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα: «Ασφάλιση Νομικής Προστασίας Νέες Προκλήσεις, Νέοι Θεσμοί».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014, ώρα 5.00 μ.μ., στο ξενοδοχείο King George (Πλ. Συντάγματος).

Η Νομική Προστασία είναι ένας ασφαλιστικός κλάδος με ιδιαίτερη και ολοένα αυξανόμενη χρησιμότητα για τους πολίτες, καθώς στοχεύει στο να κάνει προσιτή και εύκολη την πρόσβαση στην δικαιοσύνη. Η συγκεκριμένη εκδήλωση στοχεύει στην ανάδειξη των ωφελειών και του περιεχομένου της Ασφάλισης Νομικής Προστασίας.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Ν. Κανελλόπουλος, Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο κ. Γ. Καραβίας, Πρόεδρος του ΣΕΜΑ και η κ. Ν. Σταυρογιάννη, Πρόεδρος Επιτροπής Νομικής Προστασίας της ΕΑΕΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, κ. Α. Σαρρηγεωργίου, ο κ. Ε. Ζερβέας, Συνήγορος του Καταναλωτή, ο Πρόεδρος της Επιτρ. Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων της ΕΑΕΕ, κ. Ν. Μακρόπουλος και η κ. Ε. Γρυπάρη, Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος. Το συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει η κ. Μ. Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια ΕΑΕΕ.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται με τη στήριξη των εξής ασφαλιστικών εταιριών – μελών της ΕΑΕΕ: ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ARAG S.E., D.A.SHELLAS, ERGOGENERALINSURANCECOMPANYS.A., ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, EUROLIFEERBΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, INTERASCO, ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − ten =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εκδήλωση για την Ασφάλιση Νομικής Προστασίας από την ΕΑΕΕ! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%ac%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf/