Eurolife

Ελληνικό Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής

Το Ελληνικό Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης μετέχει και πάλι στην Management Committee, τη Διοικούσα Επιτροπή του Συμβουλίου των Γραφείων για την περίοδο 2008-2011, με απόφαση που επικυρώθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Γραφείων που πραγματοποιήθηκε στη Λισσαβόνα. Η Διοικούσα Επιτροπή είναι η σημαντικότερη Επιτροπή όλων. Αυτή χαράσσει τη Στρατηγική Διεθνούς Ασφάλισης και μέσω αυτής λαμβάνονται όλες [...]

Groumama Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Το Ελληνικό Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης μετέχει και πάλι στην Management Committee, τη Διοικούσα Επιτροπή του Συμβουλίου των Γραφείων για την περίοδο 2008-2011, με απόφαση που επικυρώθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Γραφείων που πραγματοποιήθηκε στη Λισσαβόνα.

Η Διοικούσα Επιτροπή είναι η σημαντικότερη Επιτροπή όλων. Αυτή χαράσσει τη Στρατηγική Διεθνούς Ασφάλισης και μέσω αυτής λαμβάνονται όλες οι σοβαρές αποφάσεις του Συστήματος Πράσινης Κάρτας. Η συγκεκριμένη Επιτροπή διαπραγματεύεται με την Ε.Ε. και αν παραστεί ανάγκη και με τα Η.Ε. Η Συμμετοχή της χώρας μας στη Διοίκηση του Συστήματος Πρασίνων Καρτών είναι εξαιρετική τιμή και για το ΓΔΑ, το οποίο θα εκπροσωπείται από τον Πρόεδρό του Γεώργιο Τζανή, αλλά και για όλη την Ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Carglass

Σχόλια

Φόρτωση...
Cover Insurance
Interlife
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα