Σύμφωνα με μια μελέτη που έκανε μεγάλη πολυεθνική που λειτουργεί στην Ελλάδα, το ύψος των Ελλειμμάτων των Αποθεμάτων των Ασφαλιστικών Εταιρείων του κλάδου Αυτοκινήτων έχει περάσει το ποσό του 1.5 δις ευρώ!
Η Μελέτη παρουσιάστηκε στην ΕΠΕΙΑ και σε παράγοντες του υπουργείου και δημιούργησε αίσθηση, δεδομένου ότι δεν γνώριζαν το πραγματικό ύψος των Ελλειμμάτων των Αποθεματικών του κλάδου αυτοκινήτων. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τις Εταιρείες, γιατί ποιος θα δει το Μέλι αφύλακτο και δεν θα πάρει την κουτάλα να το μαζέψει!
Τονίζουμε ότι ο Ηθικός Αυτουργός και Εγκληματίας για τα χάλια της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς, τα οποία μας μειώνουν όλους, είναι η Ελληνική Πολιτεία οποία λειτουργούσε ως μια τριτοκοσμική χώρα βουτηγμένη στο… Λάδωμα από τις νύχια των ποδιών της μέχρι την τελευταία τρίχα της κεφαλής της. Ξεδιάντροπα και με απύθμενο θράσος. Μιλάμε με ξένους CEO και ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες, γιατί ούτε και αυτοί γνώριζαν το μέγεθος του ξεχαρβαλωμένου Ελληνικού κράτους.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
1,2 εκατομμύρια σπίτια στην Αγγλία στο “έλεος” των πλημμυρών
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ακίνητα €43,4 εκατ. προς πώληση από την Εθνική Ασφαλιστική

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

6 ασφαλιστικές στη λίστα Fortune Greece 100

Tο νέο ΔΣ στην Εθνική Ασφαλιστική – Δηλώσεις Γ. Κώτσαλου & Δ. Μαζαράκη

Ο Γιώργος Κώτσαλος νέος Πρόεδρος στην ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική








