Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Επίκαιρο Συνέδριο Deloitte:
Έλλειψη Ρευστότητας & Αναχρηματοδότηση Δανείων

deloitte-logo

Η Deloitte εγκαινιάζοντας μια σειρά Συνεδρίων που αφορούν άμεσα την Επιχειρηματική και Οικονομική Κοινότητα διοργανώνει σήμερα ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και επίκαιρο Συνέδριο με θέμα: «Έλλειψη Ρευστότητας στις Επιχειρήσεις, Αναδιάρθρωση & Αναχρηματοδότηση Δανείων και Άρθρο 99 (Ν. 3588/2007)» στο Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου εξειδικευμένοι Σύμβουλοι και ανώτατα οικονομικά Στελέχη Επιχειρήσεων θα αναλύσουν εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Επιχειρήσεις και τις ενέργειες που θα τους επιτρέψουν να διαγνώσουν έγκαιρα την πραγματική τους κατάσταση, να σχεδιάσουν προγράμματα αναδιοργάνωσης οφειλών και μείωσης κόστους καθώς και να διαχειριστούν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Παράλληλα, Ανώτατα Στελέχη του τραπεζικού τομέα θα αναλύσουν τις ανησυχίες και τον προβληματισμό των Τραπεζών και πώς αυτές αντιμετωπίζουν τις Αναχρηματοδοτήσεις δανείων και τη ρύθμιση των οφειλών, ενώ εξειδικευμένοι νομικοί θα παρουσιάσουν το νομικό πλαίσιο και την εμπειρία από τη μέχρι σήμερα εφαρμογή του Άρθρου 99. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.deloitte.gr ή να επικοινωνήσετε με τη Μαρία Πίκουλα, τηλ.: 210-6781182.

 

 

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Επίκαιρο Συνέδριο Deloitte:
Έλλειψη Ρευστότητας & Αναχρηματοδότηση Δανείων ! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf-deloitte-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%88%ce%b7-%cf%81%ce%b5%cf%85%cf%83%cf%84%cf%8c%cf%84%ce%b7/