ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Επιμόρφωση. Το Άρθρο της Εβδομάδας
Ασφάλιστρα Ζωής ενός δις ευρώ,
περιμένουν να τα αναζητήσετε…


Στη συνέχεια του προηγούμενου ρεπορτάζ που γράψαμε σχετικά με τη φημολογία ότι πιθανόν κάτι να μαγειρεύεται μεταξύ της Εθνικής Ασφαλιστικής και της Αμερικάνικης Metropolitan, αποφασίσαμε να κάνουμε έναν πρόχειρο υπολογισμό για να εντοπίσουμε κατά μέσο όρο, το σύνολο των Ασφαλίστρων που θα μπορούσε να αντλήσει μια Ασφαλιστική Εταιρεία, αν έβαζε ως στόχο, τη συγκεκριμένη Αγορά.

Υπολογίστε λοιπόν, 500.000 υποψήφιοι Ασφαλιζόμενοι, ηλικίας από 30 έως 60 χρόνων. Τα Ασφάλιστρα για ένα συμβόλαιο Ισοβίου, «Ισόβιος-Ισόβιος» για ένα 40η άντρα κυμαίνονται γύρω στα €2.000 το χρόνο. Για έναν 55, κυμαίνονται γύρω στα €5.000 το χρόνο. Αν πάρουμε ένα μέσο όρο Ασφαλίστρου, €3.000 και το πολλαπλασιάσουμε με τις 500.000 των υποψηφίων, το ποσό που θα μπορούσε να συγκεντρώσει μια Εταιρεία με 300 μεσαίους Ασφαλιστές, σε μια πενταετία, ανέρχεται στο 1,5 δις ευρώ. Καθαρά Ασφάλιστρα Ζωής, με ΑΠΑ και ΘΑ μόνον!
Κάτι τέτοια νούμερα αποκάλυψαν οι Έρευνες μερικών πολυεθνικών, όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες Βαλκανικές χώρες, όπου οι προοπτικες της επόμενης δεκαετίας θα πλησιάζουν τις Ελληνικές, και άρχισαν να προετοιμάζονται!!

Γνωρίζουμε ότι λίγοι θα μας πιστέψουν, όμως παρακάτω προσφέρουμε μερικές αποδείξεις.
Ο αριθμός των 500.000, μετά από συζητήσεις που είχαμε με διάφορους CEO, Διευθυντές Πωλήσεων, Μεσίτες, Πράκτορες, κορυφαίους Διευθυντές Καταστημάτων και Ασφαλιστές, χαρακτηρίστηκε ως μάλλον σωστός. Σε αυτόν τον αριθμό, περιλαμβάνονται, όλα τα καταστήματα, οι βιοτεχνίες, διάφοροι άλλοι μικρομεσαίοι, οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες, επιστήμονες και πρακτικοί, υψηλόβαθμοι υπάλληλοι του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, και φυσικά αναρίθμητοι (διαμεσολαβούντες) κυρίως του δημόσιου τομέα, δεδομένου ότι τα αφεντικά τους μοιράζουν τις μίζες για να μη δίνουν στόχο!

Ένας υπάλληλος π.χ. σε κάποια θέση κλειδί, (υπάλληλος στο Ταμείο των υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών) μετά θάνατο, βρέθηκε με 13 διαμερίσματα στο όνομά του και η οικογένεια τρέχει να βρει χρήματα να πληρώσει τους φόρους κληρονομιάς…ένας άλλος (εφοριακός) είχε καταθέσεις πάνω από 1.5 εκατ ευρώ σε εταιρεία off shore και η γυναίκα του, μετά από τον ξαφνικό θάνατό του, ακόμη ψάχνει να βρει έγγραφα και στοιχεία για να εισπράξει το, αφορολόγητο εννοείται 1.5 εκατ ευρώ! Ο άνδρας της ήταν μυστικοπαθείς, είχε… και…φιλενάδα…και η οικογένεια τρέμει μη τυχόν και ο…συγχωρεμένος έκανε καμία μ——α, και της εμπιστεύτηκε την offshore…

Οι κομματικοποιημένοι Έλληνες των δύο Κομμάτων Εξουσίας αριθμούν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες άτομα, τα οποίοι κερδίζουν απίστευτα εισοδήματα.. Ας μη ξεχνάμε ότι και τα δυο Κόμματα στηρίζονται το κάθε ένα στο 30% του εκλογικού σώματος, ποσοστό που αποτελεί τον πυρήνα των ψηφοφόρων τους.
Πέρα όμως από αυτή την κατηγορία των Ελλήνων, υπάρχουν χιλιάδες κρυφά επαγγέλματα τα οποία κερδίζουν και αυτά απίστευτα κέρδη..

Πχ, ένα φαρμακείο σε μια μεσαία γειτονιά με άλλα τρία φαρμακεία σε απόσταση 100 το ένα από το άλλο, πουλήθηκε €500.000! Όταν κάναμε την έρευνά μας γιατί γνωρίζαμε τον Φαρμακοποιό, μάθαμε ότι το τίμημα ήταν… μικρό γιατί το Φαρμακείο κέρδιζε γύρω στα…€250.000 το χρόνο. Καθαρά εννοείται. Η εφορία έχει ένα σύστημα που φορολογεί το ποσό αυτό με 10% περίπου!!

Γνωρίζατε ότι τα φαρμακεία κερδίζουν, τουλάχιστον ορισμένα, αυτά τα ποσά?
Το εν λόγω φαρμακείο έχει εισπράξεις γύρω στα €3.000 την ημέρα. Το ποσοστό των ακαθάριστων κερδών τους κυμαίνεται γύρω στο 30%. Δεν συζητάμε για τα είδη καθαρισμού, καλλωπισμού και άλλα που προσφέρουν μεγαλύτερα ποσοστά κέρδους…Τα Φαρμακεία με τις δεισιδαιμονίες και τις ανασφάλειες των Ελλήνων, δέχονται τις επισκέψεις τους πιο συχνά από ότι τους δέχονται οι φούρνοι της γειτονιάς!

Γνωρίζετε ότι και τα Οπτικά Καταστήματα κερδίζουν τα ίδια, ίσως και περισσότερα?

Γνωρίζετε ότι ένα ψητοπωλείο-μπριζολάδικο έχει εισπράξεις καθημερινής γύρω στα €2,000 με €2,500και τα Σαββατοκύριακα περνούν και τις €5.000?

Η Αγορά των εύπορων Ελλήνων της παραοικονομίας υπάρχει…ζει και βασιλεύει!
Είναι κρίμα η Ασφαλιστική Αγορά να διαθέτει μερικές χιλιάδες Ασφαλιστές οι οποίοι ούτε καν εξετάζουν αυτήν την Αγορά, έχουν χωθεί μέχρι το κεφάλι τους στα Νοσοκομειακά και τα Συνταξιοδοτικά, χάνονται μέσα στο χτικιάρικο αυτοκίνητο και αγνοούν ότι διαθέτουν προς Πώληση, «την Καλύτερη Οικογενειακή Επένδυση που Διανοήθηκε ποτέ ο Ανθρώπινος Νους»!

Όσοι δεν Πιστεύετε ότι η «Ισόβιος» είναι η καλύτερη «Οικογενειακή Επένδυση που διανοήθηκε ποτέ ο Ανθρώπινος Νους» και η οποία διαθέτει το μοναδικό προνόμιο να προσφέρει το υψηλότερο ποσοστό της Απόδοσης και ταυτόχρονα το υψηλότερο ποσοστό της Ασφάλειας των Επενδυτών, μπορούμε να σας το αποδείξουμε σε μία παρουσίαση 60 λεπτών!

Η επόμενη Παρουσίαση θα γίνει τη Τρίτη 22 Ιουλίου, 2008, στις 4:00 το απόγευμα, στις αίθουσες του Εκπαιδευτικού Κέντρου της «Morax» όπου στεγάζονται και τα γραφεία του «Επιστημονικού Μάρκετινγκ» και του «Ιnsurance Daily», Συγγρού 236, πρώτος όροφος.

Το δικαίωμα συμμετοχής είναι €100.

Αν δεν πειστείτε, σας επιστρέφουμε τα €100…και χαλάλι σας η «Πρακτική Γνώση» και ο τρόπος που μπορείτε να την Πουλήσετε και να Θησαυρίσετε…

Κρατήσεις στο τηλέφωνο 210 9578130


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Επιμόρφωση. Το Άρθρο της Εβδομάδας
Ασφάλιστρα Ζωής ενός δις ευρώ,
περιμένουν να τα αναζητήσετε...! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bc%cf%8c%cf%81%cf%86%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf-%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%b2%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b1%cf%82%ce%b1%cf%83%cf%86/