Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Limra International


symmetexontes

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τον πρώτο κύκλο του εκπαιδευτικού προγράμματος C.I.A.M. (Chartered Insurance Agency Manager) της LIMRA INTERNATIONAL με τη συμμετοχή διακεκριμένης ομάδας Διευθυντών Καταστημάτων.

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Εταιρείας με το διεθνή οργανισμό, διαρκεί 25 ημέρες και αποτελεί την επιτομή των σεμιναρίων της LIMRA καθώς οδηγεί σε διεθνή πιστοποίηση.

Οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν σημαντικές υποχρεώσεις με πλήρη (Full Time) παρακολούθηση και ενεργό συμμετοχή στα Workshops, στις εργασίες, στις ασκήσεις προσομοίωσης και στην εκπόνηση της τελικής εργασίας, η επιτυχία της οποίας επιτρέπει την απόκτηση της διεθνούς πιστοποίησης.

Ειδικά κατά το πρώτο πενθήμερο (Pacesetter) του προγράμματος, οι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν αποτελεσματικά στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εκπαίδευσης, καταγράφοντας συνολικά περισσότερες από 45 ώρες διδασκαλίας, πέραν των εργασιών που κλήθηκαν να διαχειριστούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην άσκηση προσομοίωσης που διεξήχθη, οι συμμετέχοντες πέτυχαν αποτελέσματα που ξεπερνούν κατά πολύ τον μέσο όρο αντίστοιχων εκπαιδεύσεων, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι αποτελούν μία ξεχωριστή ομάδα με ιδιαίτερες ικανότητες.

Στρατηγική επιλογή της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη, μέσω της συνολικής συνεργασίας με τη LIMRA, είναι να δώσει έμφαση στην πιστοποιημένη εκπαίδευση, εξασφαλίζοντας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους συνεργάτες της.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ευρωπαϊκή Πίστη: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Limra International! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%8e%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf/