Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ημερίδα ΕΕΑ «Συνεργατικά Δίκτυα Ανοικτής Καινοτομίας»


eea hmerida

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), σας προσκαλούν στην Εκδήλωση που διοργανώνεται για την παρουσίαση του Επιδοτούμενου Έργου «Συνεργατικά Δίκτυα Ανοιχτής Καινοτομίας / Coopetitive Open Innovation Networks», με διακριτικό τίτλο «COINs».

Στόχος του έργου είναι η βελτίωση της επιχειρηματικότητας των επιχειρήσεων του Δήμου της Αθήνας, με την εισαγωγή καινοτομιών και την δημιουργία πέντε (5) συνεργατικών σχηματισμών (clusters) σε παραδοσιακούς κλάδους (χονδρικό και λιανικό εμπόριο, επισιτισμός, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, εκπαίδευση), οι οποίοι θα χρηματοδοτηθούν με 50.000 € έκαστος, για δράσεις που αφορούν τη σύσταση και αρχική λειτουργία τους, όπως π.χ. συμβουλευτικές, νομικές, φοροτεχνικές υπηρεσίες, λειτουργικά έξοδα, κ.ά.

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015, ώρα 17:00, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52, Αθήνα.

Δείτε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ημερίδα ΕΕΑ «Συνεργατικά Δίκτυα Ανοικτής Καινοτομίας»! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%b5%ce%b5%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b4%ce%af%ce%ba%cf%84%cf%85%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9/