Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ημερίδες Ανταλλαγής Γνώσεων του Ομίλου Arag


Ο όμιλος Arag έχει προγραμματίσει  σε διεθνές  επίπεδο,  σειρά ενημερωτικών “workshop” για τα στελέχη των εταιρειών του.  

Τα “workshop” αυτά σκοπό έχουν την  ενημέρωση των στελεχών για συγκεκριμένους  τομείς εργασίας όπως την αρτιότητα των προσφερόμενων  υπηρεσιών, τη δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων,  την προώθηση των προκαθορισμένων αξιών του ομίλου Arag αλλά ακόμα διαδικασίες ελέγχου και εκσυγχρονισμού.

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στη σημερινή δύσκολη παγκόσμια οικονομική συγκυρία  και εκτός από οδηγίες και κατευθύνσεις που παρέχει στον όμιλο η κεντρική διοίκηση της εταιρείας, όλα τα μελή του ομίλου που συμμετέχουν ανταλλάσσουν απόψεις, συζητούν τυχόν δυσκολίες τοπικών αγορών και γίνονται προτάσεις με ιδέες  ανάπτυξης και αντιμετώπισης δυσκολιών.

Η πρώτη συνάντηση έγινε στο Bristol της Αγγλίας με θέμα «Διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου» και  συμμετείχαν από τη ARAG Hellas η κα. Κουκουνάρα Δέσποινα και κος Σωτηρχέλλης Τάκης – Υπεύθυνος Λογιστηρίου . Αμέσως μετά ακολουθεί συνάντηση στο Oslo της Νορβηγίας με θέμα «Δημιουργία νέων προϊόντων» και συμμετέχει από την ARAG Hellas ο Νίκος Αποστολόπουλος  – Υπεύθυνος Marketing.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ημερίδες Ανταλλαγής Γνώσεων του Ομίλου Arag! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b5%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%ae%cf%82-%ce%b3%ce%bd%cf%8e%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%bb/