ΕΚΕ

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική πάντα κοντά στα Παιδιά των χωριών SOS

ATE & paidika xoria SOS

mesa ATE & paidika xoria SOS

Στο πλαίσιο των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Διοίκηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής είχε και φέτος την ευκαιρία να δείξει την έμπρακτη στήριξή της στο σημαντικότατο έργο των χωριών SOS, με την παράδοση επιταγής στον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Αναστάσιο Βρεττό.

Με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα γέμισε η ΑΤΕ Ασφαλιστική

Παράλληλα, με την αφορμή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διατηρήθηκε η επί σειρά ετών ξεχωριστή παράδοση με τη διοργάνωση γιορτής-αγάπης για τα παιδιά των παιδικών χωριών SOS, στα γραφεία της Εταιρείας. Στην πολύ ζεστή ατμόσφαιρα από την ανταλλαγή των ευχών, τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν τραγούδησαν τα κάλαντα και έλαβαν τα δώρα τους από τη Διοίκηση και το Προσωπικό της ΑΤΕ Ασφαλιστικής.

Θέατρο και παιχνίδια για τα παιδιά των εργαζομένων της

Τα παιδιά των εργαζομένων της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία από τις δύο θεατρικές παραστάσεις: «Προσοχή ο Πρίγκιπας Λερώνει» στη Λυρική Σκηνή και την παράσταση του Ευγένιου Τριβιζά «Δώδεκα παρά 12» στο Μέγαρο Μουσικής

Σε σχετική δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κ. Ι. Χατζηιωσήφ, δήλωσε: «Οι γιορτές-αγάπης αποτελούν ορόσημα με πολλαπλά μηνύματα για όλους μας, ιδιαίτερα σε μία εποχή που πρέπει να περισσεύει η προσφορά σε όσους τη χρειάζονται. Στο πλαίσιο της Κοινωνικής μας Υπευθυνότητας, αποτελεί χαρά για την Εταιρεία μας να μετουσιώνει το ανθρώπινο πρόσωπό της, έμπρακτα, στηρίζοντας ανθρώπους με όραμα και με προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ΑΤΕ Ασφαλιστική πάντα κοντά στα Παιδιά των χωριών SOS! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b7-%ce%b1%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4/