Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ΑΤΕ στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων LIMRA


MESA1

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική, ως ενεργό μέλος της LIMRA, συμμετείχε στο 11ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΖΩΗΣ, που διοργάνωσε με επιτυχία η Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή LIMRA στο συνεδριακό κέντρο Monte Caputo στη Λεμεσό της Κύπρου, την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014. Η Εταιρεία συμμετείχε με αντιπροσωπεία 15 συνολικά Συνεργατών του Εταιρικού Δικτύου της: τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους που βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους για τη 2ετία 2012 – 2013 καθώς επίσης και επίλεκτους Συντονιστές.

Το μήνυμα του Συνεδρίου ήταν ¨ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ¨. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες από σημαντικούς ανθρώπους της ασφαλιστικής αγοράς και όχι μόνο, οι οποίοι επισήμαναν τις ευκαιρίες που αναδεικνύονται από την παρούσα οικονομική συγκυρία, τόσο στην Κυπριακή όσο και την Ελληνική αγορά.

Κορυφαία στιγμή του Συνεδρίου αποτέλεσε η βράβευση των πρώτων συνεργατών των Εταιρειών – μελών της LIMRA. Εκ μέρους της ΑΤΕ Ασφαλιστικής βραβεύτηκαν οι Α.Σ.: Σπύρος Σεργιάννης, Νίκος Βάντζος, Άννα Ζουρνατζίδου, Πηνελόπη Αρνίδου, Αντιγόνη Γκαναβία, Παναγιώτα Ζωγραφάκη και Στέλιος Ουζούνογλου. Τα βραβεία στους κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους της ΑΤΕ Ασφαλιστικής απένειμε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κος Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, ο οποίος παρακολούθησε το πρόγραμμα των εργασιών του Συνεδρίου στο σύνολό του. Στο περιθώριο των εργασιών του Συνεδρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με συναδέλφους τους από της Εταιρείες – μέλη της LIMRA στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η οργάνωση του Συνεδρίου ήταν κατά γενική ομολογία υποδειγματική. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας των Συνεργατών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στο Συνέδριο ήταν ο Διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου και μέλος της Ελλαδοκυπριακής Επιτροπής LIMRA κος Ιωάννης Παπουτσάς.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 11 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ΑΤΕ στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων LIMRA! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b7-%ce%b1%cf%84%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf-11%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ae%ce%bd%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1/