Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ΔΥΝΑΜΙΣ έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας χρονιάς


mesa DYNAMIS INS 1

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και ελπίδας για τη νέα χρονιά, η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, έκοψε για 38η συνεχή χρονιά, τη Βασιλόπιτά της. Η κοπή έγινε στα γραφεία της Εταιρείας, παρουσία όλων.

Την αυλαία άνοιξε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Δ. Χριστοδουλιάς, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του έτους.

Τα οικονομικά αποτελέσματα του 2014 ήταν θετικά, με τα βασικά οικονομικά μεγέθη και την κερδοφορία της Εταιρείας να σημειώνουν αύξηση, θέτοντας νέους, υψηλότερους στόχους για το 2015.

Προτεραιότητες της ΔΥΝΑΜΙΣ για το νέο έτος αποτελούν, η προσέγγιση νέων δικτύων συνεργατών, η περαιτέρω στελέχωση της Εταιρείας με νέο ανθρώπινο δυναμικό, επιστημονικής κατάρτισης και η συνεχής επένδυση στο καινοτόμο διαδικτυακό μηχανογραφικό σύστημα που θα τεθεί σε λειτουργία μέσα στο έτος, ενέργειες που θα ολοκληρώσουν την εναρμόνιση της Εταιρείας με το Solvency II.

DYNAMIS INS 2

Η κοπή της πίτας από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Π. Καρακώστα.

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστικής, κ. Π. Καρακώστας ο οποίος παρότρυνε το προσωπικό να συνεχίσει πάνω στο έργο της προσωπικής εξυπηρέτησης των πελατών καθώς αυτή είναι και η προστιθέμενη αξία της Εταιρείας που στόχο έχει να φέρει τον Πολιτισμό στην Ασφάλιση.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των ανθρώπων, που με την προσπάθεια και την αφοσίωσή τους ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά που πέρασε.

Η γιορτή συνεχίστηκε σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή της Πειραϊκής.

Η Νέα Χρονιά βρίσκει τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική έτοιμη και δυνατή να αντιμετωπίσει τις νέες ασφαλιστικές προκλήσεις στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven − 4 =

To Top