Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Ευρωπαϊκή Πίστη Διευρύνει το Δίκτυο της στο Πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας

Ασφαλιστικός Γονέας

Ασφαλιστικός  ΓονέαςΣημαντικά πλεονεκτήματα για τους κατόχους του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας εξασφάλισε η Ευρωπαϊκή Πίστη μέσω της νέας της συνεργασίας με την Vodafone Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι συνδρομητές Vodafone ιδιώτες και επαγγελματίες εφόσον είναι παράλληλα κάτοχοι του ασφαλιστικού προγράμματος, θα μπορούν να εξασφαλίσουν σημαντική επιστροφή στα ασφάλιστρά τους, καθώς και δωρεάν αγορές στις οικογένειές τους, μέσω των παροχών του Ασφαλιστικού Γονέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ασφαλιστικός Γονέας παρέχεται χωρίς κόστος σε όλους τους ασφαλισμένους στην Ευρωπαϊκή Πίστη αλλά και σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που ειδικότερα στην παρούσα συγκυρία της οικονομικής κρίσης, αποκτά ιδιαίτερη σημασία για κάθε οικογένεια.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη συνεργασία στο www.asfalistikosgoneas.gr.

 

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Ευρωπαϊκή Πίστη Διευρύνει το Δίκτυο της στο Πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b7-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8d%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%af%ce%ba%cf%84%cf%85%ce%bf/