Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ομάδα της Generali στον 4ο Ημιμαραθώνιο Αθηνών


Generali 1

Το δικό της μήνυμα υγιούς συναγωνισμού και ατομικής υπέρβασης έστειλε η ομάδα της Generali Hellas, συμμετέχοντας στον 4ο Ημιμαραθώνιο Αθηνών που πραγματοποιήθηκε στις 3 Mαΐου. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής.

Η φετινή συμμετοχή έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ με 4.000 δρομείς από όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και το εξωτερικό να δίνουν δυναμικό «παρών». Ρεκόρ όμως έσπασε και η 17μελής ομάδα δρομέων της Generali, σημειώνοντας πολύ καλούς χρόνους τερματισμού και διανύοντας συνολικά 130 χιλιόμετρα! Στην ομάδα των «βετεράνων» προστέθηκαν και νέοι εργαζόμενοι της Generali οι οποίοι αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους μέσα σε κλίμα αλληλεγγύης και συναδελφικότητας.

«Ήθελα να λάβω μέρος σε μια τέτοια διοργάνωση γιατί υποστηρίζει τον αθλητισμό και την υγεία και η εταιρία μου έδωσε το κίνητρο. Η εμπειρία να βλέπεις τόσο κόσμο ενωμένο για έναν σκοπό ήταν πραγματικά συγκλονιστική και σκοπεύω να την επαναλάβω κάθε χρόνο», σημειώνει η Μαριγούλα Αθανασιάδου που έτρεξε στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων.

Μετά από πολύμηνο διάστημα προετοιμασίας και συνεχούς προσπάθειας, οι κόποι των συμμετεχόντων δικαιώθηκαν, καθώς όλοι κατάφεραν να περάσουν τη γραμμή τερματισμού. Όπως τονίζουν όμως οι ίδιοι, σημασία δεν έχει το τελικό αποτέλεσμα αλλά η συμμετοχή και η συνολική εμπειρία.

Generali 2

Χαμόγελα ικανοποίησης για τους (από αριστερά) Χατζηδάκη Ιωάννη, Αντώνη Δημητρίου & Eυθύμιο Παπαδόπουλο μετά από τον τερματισμό στην απαιτητική διαδρομή των 21 χλμ.

Μεταξύ των συμμετεχόντων από την Generali ήταν και ο Ευθύμιος Παπαδόπουλος που έτρεξε στην κατηγορία των 21 χλμ., και δήλωσε χαρακτηριστικά: «το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων απαιτεί προσήλωση στο στόχο, δύναμη χαρακτήρα, ισχυρή θέληση και μεγάλο βαθμό αυτό-παρακίνησης. Σε κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία προετοιμασίας μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει κανείς, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο».

Στον Ημιμαραθώνιο  τερμάτισαν επίσης οι Χατζηδάκης Ιωάννης, Δημητρίου Στυλιανός – Αντώνιος, (21 χλμ), στα 5 χλμ. οι Garcia Miguel Daniel, Βλαχομήτρου Ελένη, Μπούνταλη Αγγελίνα, Πασβάντη Χριστιάνα, Βάγιας  Βασίλειος, Λεμπέση Παναγιώτα, Απέργης Αντώνιος, Σπηλιοπούλου Ειρήνη, Κούκης Μηνάς Παναγιώτης, Σαλούρος Ευθύμιος, Σφυρής Αλέξανδρος, Παυλίδου Αικατερίνη και η Μαυρομμάτη Μαρία στα 3 χλμ.

Οι «πρωταθλητές» της Generali απέδειξαν ότι μπορούν να θέτουν και να διεκδικούν υψηλότερους στόχους τους οποίους και κατακτούν με επιτυχία, αγωνιζόμενοι πάντα με πίστη στις διαχρονικές αξίες της ευγενούς άμιλλας, της αλληλεγγύης  και των ιδανικών του υγιούς αθλητισμού. Η ομάδα έδωσε το επόμενό της ραντεβού στον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας το Νοέμβριο!


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ομάδα της Generali στον 4ο Ημιμαραθώνιο Αθηνών! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b7-%ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-generali-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-4%ce%bf-%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b8%cf%8e%ce%bd%ce%b9%ce%bf-%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd/