Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Πρόεδρος του MDRT Michelle L. Hoesly στη λίστα με τις 20 πιο δυναμικές γυναίκες


mdrt_Hoesley_WhiteΤο www.lifehealthpro.com εστιάζοντας στο ρόλο της γυναίκας στην ασφαλιστική αγορά δημιούργησε μια λίστα με τις 20 πιο δυναμικές γυναίκες. Μέσα σε αυτήν τη λίστα βρίσκεται και η πρόεδρος του MDRT Michelle L. Hoesly, η οποία έδωσε και μια μικρή συνέντευξη στο site.

Γιατί ασφάλειες; Ποια ήταν η πρώτη επαφή με την αγορά;

Δεν είχα πρόθεση να ασχοληθώ με τις ασφάλειες. Μόλις είχα τελειώσει το πτυχίο μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Σκέφτηκα να δουλέψω για ένα χρόνο πριν γυρίσω πίσω στο πανεπιστήμιο για το μεταπτυχιακό μου. Έστειλα το βιογραφικό μου στη MONY Ασφαλιστική νομίζοντας ότι είναι σύμβουλοι οικονομικών. Δεν είχα καταλάβει το λάθος μου μέχρι που εμφανίστηκα στα γραφεία τους. Ο υπεύθυνος με ρώτησε τι ήταν αυτό που έψαχνα και μου έδειξε πως μια καριέρα σαν σύμβουλος στη MONY μου κάλυπτε τις ανάγκες μου. Αποφάσισα να ασχοληθώ για ένα μικρό διάστημα αφού παρακολούθησα την πρώτη μου Million Dollar Round Table συνάντηση. Πραγματικά είδα τις δυνατότητες του επαγγέλματος και μπόρεσα να φανταστώ μελλοντικά την καριέρα μου σε αυτόν το χώρο.

Περιγράψτε τους στόχους σας στην αγορά.

Η εταιρεία μου ειδικεύεται σε συνταξιοδοτικά προγράμματα και διαχείριση περιουσιών. Ο ιδανικός πελάτης για εμάς είναι αυτός που νοιάζεται για κάτι δικό του ή για κάποιον δικό του άνθρωπο και ψάχνει έναν σύμβουλο να τον βοηθήσει να εξελίξει και να εφαρμόσει σωστή στρατηγική, να έχει πόρους και να δεσμεύεται ότι θα υλοποιήσει τις υποσχέσεις του.

Μοιραστείτε μαζί μας ένα επίτευγμα για το οποίο είσαι ιδιαίτερα περήφανη.

Η υψηλότερη τιμή στο επάγγελμά μας είναι να επιλεχθείς στην εκτελεστική επιτροπή του MDRT. Οι 87 άντρες και γυναίκες που διετέλεσαν πρόεδροι πριν από εμένα είναι μερικοί από τα πιο θαυμαστά πρότυπα στο επάγγελμά μας. Είναι συγκινητικό να βρίσκομαι σ’ αυτό τον Οργανισμό. Η συμμετοχή μου στην ηγεσία, με δεσμεύει να εργάζομαι συμβάλλοντας στη σωστή λειτουργία του Οργανισμού.

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζετε στη δουλειά σας;

Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να προβλέψουμε τις αλλαγές και να καταλάβουμε πώς οι καινούργιες στρατηγικές και καινοτομίες μπορούν να λύσουν προβλήματα που οι πελάτες μας αντιμετωπίζουν. Με τις συνεχόμενες αλλαγές σε φορολογία και κανονισμούς σε αντίθεση με τα προϊόντα και τις επενδύσεις που εξελίσσονται, η παρουσία ενός συμβούλου στην πρώτη γραμμή που παρακολουθεί τις εξελίξεις είναι καταλυτική. Η επαγγελματική δικτύωση υπήρξε πάντα ο καλύτερος τρόπος για να βρεθούν καινοτόμες λύσεις.

Τι σας ενθουσιάζει στην Ασφαλιστική αγορά σήμερα;

Οι ασφάλειες επιτρέπουν σε έναν σύμβουλο σε καθημερινή βάση την ευκαιρία να αλλάξει τη ζωή κάποιου. Επιπλέον, είναι ένα επάγγελμα που όχι μόνο προωθεί την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, αλλά σου δίνει την ικανότητα να ξεχωρίσεις. Δεν υπάρχει περιορισμός στην εξέλιξη, διότι δίνεται η ευκαιρία στον καθένα να αποδείξει την αξία του. Μοναδικό και ιδιαίτερο στο επάγγελμά μας είναι το γεγονός ότι οι καλύτεροι σύμβουλοι είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις ιδέες τους και να συμβουλέψουν άλλους. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες μας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό για να φιλτράρουν την υπερπληροφόρηση και να ξεχωρίσουν τις πολύτιμες από τις υπόλοιπες πληροφορίες.

Ποια είναι η συμβουλή που θα δίνατε σε μια γυναίκα νέα στην Ασφαλιστική αγορά;

Η συμβουλή μου θα ήταν η ίδια είτε μίλαγα σε μια νέα γυναίκα είτε σε έναν νέο άντρα για αυτό το επάγγελμα. Θα τους σύστηνα να φτιάξουν μια λίστα με τα δυνατά τους σημεία και τις αξίες τους. Υπάρχουν ικανότητες που ταιριάζουν με την επιτυχημένη καριέρα ενός ασφαλιστικού συμβούλου. Για παράδειγμα, η ικανότητα να ακούς τις ανησυχίες κάποιου, και να τον βοηθάς επί της ουσίας να τις βάλει σε μια σειρά είναι μια ικανότητα κλειδί για να γίνει κάποιος πολύ καλός σύμβουλος. Όπως είναι να ενθαρρύνεις τον πελάτη να είναι τακτικός για να μπορούν οι στόχοι του να γίνουν πραγματικότητα. Το να δημιουργείς μόνος σου κίνητρα είναι απαραίτητο. Η ικανότητα να οργανώνεσαι και να βάζεις προτεραιότητες είναι ακόμα δύο στοιχεία που πρέπει να έχει ένας πετυχημένος σύμβουλος. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να έχεις αξίες που να είναι σε αρμονία με τις υπηρεσίες που προσφέρεις. Όπως το να παίρνεις την ευθύνη να παρέχεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα μακροχρόνιες, αξιόπιστες υπηρεσίες.

Πηγή: www.lifehealthpro.com

Μετάφραση: Νίκος Μωράκης


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Πρόεδρος του MDRT Michelle L. Hoesly στη λίστα με τις 20 πιο δυναμικές γυναίκες! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b7-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-mdrt-michelle-l-hoesly-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bb%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b9%cf%82-20-%cf%80%ce%b9/