ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Η AIG θα καλύψει το αεροπλάνο που συνετρίβη στην Ταϊβάν

aeroplano taivan

aeroplano taivanΜία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στον κόσμο καλείται να καλύψει το νέο αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ταϊπέι της Ταϊβάν, καθώς σύμφωνα με το Insurance Insider, η American International Group (AIG) είναι ο βασικός ασφαλιστής του μοιραίου αεροσκάφους της TransAsia που συνετρίβη στην Ταϊπέι της Ταϊβάν.

Όπως αναφέρει το Insurance Insider, η AIG είναι η εταιρεία που θα καλύψει το 22,7 εκατ. δολαρίων αεροσκάφος ATR-72 της TransAsia Airways, ενώ υπενθυμίζεται πως πρόκειται για το δεύτερο αεροπορικό δυστύχημα της ίδιας εταιρείας μέσα σε λίγους μήνες.

Οι αποζημιώσεις που καλούνται να καταβάλουν οι ασφαλιστικές των αεροπορικών εταιρειών έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και κυρίως μέσα στο 2014, λόγω του αυξημένου αριθμού δυστυχημάτων.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − thirteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η AIG θα καλύψει το αεροπλάνο που συνετρίβη στην Ταϊβάν! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b7-aig-%ce%b8%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%88%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%ac%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%af/