Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Carglass Ξέρει να Εξυπηρετεί τον Πελάτη και της το Αναγνωρίζουν

carglass βραβείο

carglass βραβείο

Η Carglass ® Ελλάδος διακρίνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό BECSA για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Πελάτη.

Ο Άρης Κάλφας, Διευθυντής Καταστήματος Θέρμης, κέρδισε την ύψιστη αυτή διάκριση για την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες του, καθημερινά, αλλά και για την καλλιέργεια, μέσω της ηγεσίας του, της πελατοκεντρικής κουλτούρας που διέπει την εταιρία.

Τα BECSA Awards αποτελούν θεσμό για την Belron®, μητρική εταιρία της Carglass® και έχουν στόχο την ανάδειξη των «Καθημερινών Ηρώων», οι οποίοι ξεχωρίζουν και διακρίνονται στον τομέα εξυπηρέτησης του πελάτη προσφέροντάς του παραπάνω από το αναμενόμενο.

Τα φετινά βραβεία έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών με 51 υποψήφιους από 16 χώρες, καλύπτοντας όλο το φάσμα των λειτουργιών και θέσεων. Μεταξύ αυτών ήταν τεχνικοί οι οποίοι κατέγραψαν εξαιρετικά υψηλά ποσοστά εξυπηρέτησης (μέθοδος αξιολόγηση:NPS), επικεφαλείς ομάδων οι οποίοι ενέπνευσαν τους ανθρώπους τους να μετουσιώσουν τις ηθικές αξίες της Belron® και να συμμετέχουν ενεργά στις τοπικές κοινωνίες αλλά και ομάδες οι οποίες λειτούργησαν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες προσφέροντας υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών επί 24 ώρες, 365 ημέρες το χρόνο.

Η Carglass® Ελλάδος συνεχίζει με ενθουσιασμό και καθημερινά να υπηρετεί το όραμά της που είναι η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, αλλά και η υψηλών προδιαγραφών εργασία στο κρύσταλλο του αυτοκινήτου που συνδέεται άμεσα με την ασφάλεια του οδηγού.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − eleven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Carglass Ξέρει να Εξυπηρετεί τον Πελάτη και της το Αναγνωρίζουν! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b7-carglass-%ce%be%ce%ad%cf%81%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%ce%be%cf%85%cf%80%ce%b7%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b5%ce%af-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%ac%cf%84%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/