Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Carglass® συμμετείχε στο London Triathlon 2014

BELRON TRIATHLON

BELRON TRIATHLONΟλοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 27 Σεπτεμβρίου 2014, στο Λονδίνο, η μεγαλύτερη φιλανθρωπική διοργάνωση της Belron®, μητρικής εταιρείας της Carglass®, που στόχο έχει την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Affrika Tikun.

Περισσότεροι από 1.000 εργαζόμενοι της Belron® από 22 χώρες έλαβαν μέρος και συναγωνίστηκαν στην κολύμβηση, στην ποδηλασία και στο τρέξιμο, μαζί τους και η ελληνική αποστολή στην οποία συμμετείχαν στελέχη από τη Διεύθυνση Λειτουργίας, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και τα Καταστήματα. Πολύτιμοι υποστηρικτές σε αυτή την προσπάθεια ήταν οι εταιρείες Solid, Combi Cargo, Agraph Promotions, Polysystems.

Η Belron® συμμετέχει σε αυτήν τη διοργάνωση εδώ και 13 χρόνια συμβάλλοντας ενεργά στην προσπάθεια ανάπτυξης προγραμμάτων για βασική φροντίδα, σίτιση, υγειονομική περίθαλψη, στέγαση και εκπαίδευση παιδιών της Αφρικής. Στόχος του Afrika Tikkun είναι κυρίως η εξασφάλιση σε 6.500 παιδιά, όλων των απαραίτητων εφοδίων που θα χρειαστούν για να πετύχουν στη ζωή τους και να συνεισφέρουν στις τοπικές κοινωνίες.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty + sixteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Carglass® συμμετείχε στο London Triathlon 2014! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b7-carglass-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf-london-triathlon-2014/