Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Comergon Πρωτοστατεί και στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη


ekso-csrΗ COMERGON SA Risk Managers Insurance Brokers δημοσιοποίησε τον “1ο Ενιαίο Απολογισμό 2013”,  ο οποίος εμπεριέχει ταυτόχρονα τον 5ο Ετήσιο Κοινωνικό Απολογισμό και τον 13ο Ετήσιο Οικονομικό Απολογισμό της εταιρείας για το 2013. Η έκδοση αυτή είναι μοναδική ως προς το είδος της εντός του χώρου των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβούντων, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Σκοπός του ‘’Ενιαίου Απολογισμού’’ αποτελεί η επιθυμία της Εταιρείας να παρέχει σε όλους τους Κοινωνικούς της Εταίρους, δηλ. τα άτομα και τους φορείς που επηρεάζουν και επηρεάζονται από τις δραστηριότητες της COMERGON – πχ. ασφαλιζόμενοι, ασφαλιστικές εταιρίες, εργαζόμενοι, πολιτεία, κοινωνικοί φορείς, ανταγωνιστές, κλπ – όλες τις οικονομικές και μη χρηματοοικονομικές πληροφορίες για τις αρχές και στρατηγικές με τις οποίες αντιμετωπίζει τα θέματα της Κοινωνίας, του Περιβάλλοντος, της Αγοράς, των Εργαζομένων και της Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Η CΟMERGON έχει εντάξει από 6ετίας την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) στην στρατηγική της και έχει θεσπίσει έναν αριθμό από “Βέλτιστες Πρακτικές” που συνθέτουν η “Εταιρική Φιλοσοφία, Διαφάνεια, Υπεύθυνη & Ηθική Λειτουργία”. Υπό το πρίσμα αυτών των πρακτικών προσβλέπει στην “Βιώσιμη Ανάπτυξη” τόσο των Κοινωνικών Εταίρων όσο και της ιδίας.

Όπως αναφέρει ο κ. Γιώργος Ζαφειρίου, Πρόεδρος & CEO της εταιρείας, “Παρ’ όλο που την τελευταία 5ετία η πατρίδα μας βιώνει μια πρωτόγνωρη κοινωνική και οικονομική κρίση, η COMERGON – με προσήλωση στις αρχές της – αντιμετωπίζει με επιτυχία τις προκλήσεις, προσβλέποντας στην ανάκαμψη της οικονομίας και της κοινωνίας. Συνεχίζουμε να δίνουμε βαρύτητα στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, στην δια βίου μάθηση των εργαζομένων και στην τεχνογνωσία του αντικειμένου μας, επικεντρώνοντας τις ενέργειές μας στην ανάπτυξη της Εξωστρέφειας και της Καινοτομίας και εκμεταλλευόμενοι την “συσσωρευμένη” εμπειρία και φήμη της Comergon, που ξεπερνά τα 120 χρόνια !

Ο χρόνος που φεύγει όμως σηματοδοτεί και την οριστική αποχώρηση – λόγω συνταξιοδότησης – των ιδρυτών και εμπνευστών της εταιρίας, Καίτης και Δημήτρη Ζαφειρίου, οι οποίοι αφήνουν την εταιρία στην επόμενη γενιά, σίγουροι ότι οι πλούσιες παρακαταθήκες τους θα την οδηγούν στο μέλλον.

Δείτε εδώ τον 1ο Ενιαίο Απολογισμό 2013


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − six =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Comergon Πρωτοστατεί και στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b7-comergon-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b5%ce%af-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd/