Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ERGO επενδύει στον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή


ergo CEO mr Kokkalas

“Η ERGO παραμένει μια ανθρωποκεντρική εταιρεία που θα συνεχίσει να επενδύει στον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή. Αυτό φάνηκε και από τον κανονισμό προμηθειών της που άλλαξε 2 φορές σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα προκειμένου να να μην επιβαρυνθούν οι διαμεσολαβητές της από τις μειώσεις στα τιμολόγιά της”.

Αυτά δήλωσε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, Θεόδωρος Κοκκάλας, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Το 2014 ήταν για την ERGO μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά. Αύξησε την παραγωγή της κατά 3%, τον αριθμό των συμβολαίων της στα 463 χιλιάδες – χωρίς να επιβαρύνει την οικονομική της ευρωστία, αλλά και τα ίδια κεφάλαιά της στα 80,2 εκατ. ευρώ, καλύπτοντας της ανάγκες του Solvency II.

Αναφερόμενος στην επένδυση της Εταιρείας για την εξαγορά της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, ο κ. Κοκκάλας μίλησε για μια ενέργεια-ορόσημο για την Εταιρεία, η οποία θα σημαδέψει όλη την αγορά το 2015. Τόνισε μάλιστα ότι η ERGO, με τη βοήθεια των έμπειρων και πολύτιμων συνεργατών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής θα επενδύσει ακόμα περισσότερο στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, θέλοντας να εξελιχθεί μαζί τους σε μια περίοδο όπου η τεχνολογία έχει δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά και προβλήματα στον κλάδο και ιδιαίτερα στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.


2 Comments

2 Σχολια

 1. Ανδρούλης Παντελής

  Feb 10, 2015 at 9:12 AM

  Ναι βέβαια ..υποστηρίζουν το διαμεσολαβητή με μεγάλες προμήθειες για να μη γκρινιάζει

  Πίσω από τη πλάτη του όμως τα πουλάνε στο γκισέ της Πειραιώς μισοτιμής την ώρα της πληρωμής για κάθε ασφαλιστήριο και επιμένουν, ώστε να επωφεληθούν τα μπόνους του κάθε τραπεζικός ή να μη του βάλει χέρι ο διευθυντής ,να πετύχουν καλά αποτελέσματα ή και να αποφεύγουν τις μεταθέσεις από κατάστημα σε κατάστημα λόγω μη πώλησης ή και φόβου απόλυσης τους

  Αυτό είναι το μέλλον της διαμεσολάβησης κυρίες και κύριοι; Όλα στο βωμό του χρήματος και των τραπεζών; Έτσι όπως οδεύουμε σε λίγο θα μας πουλάνε και θα μας αγοράζουν όλα τα υλικά και άυλα αγαθά μέσω τραπεζών και ίντερνετ…

 2. SERRES

  Feb 11, 2015 at 10:41 PM

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΘΕΣΗ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΕΡΟΛΟΓΗΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΗΤΕ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ BIG ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ME THN ERGO ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ K AYTH ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΣ Κ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ ΙΣΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Κ ΤΑ BONUS……A KAI KATI TELEYTAIO Η GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ ΕΧΕΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ,, ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ…ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΒΛΕΠΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ……….

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + ten =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ERGO επενδύει στον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b7-ergo-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%b4%cf%8d%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%bf/