Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ERGO Hellas διαψεύδει φήμες για ακύρωση εξαγοράς της ΑΤΕ


deal2Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες από τον στενό κύκλο της διοίκησης της ERGO Hellas η διαδικασία εξαγοράς της ΑΤΕ Ασφαλιστικής προχωράει κανονικά διαψεύδοντας έτσι το δημοσίευμα του reuters περί ακύρωσης του deal.

Είναι γνωστό ότι σε κάθε μεγάλη συμφωνία στα ψιλά γράμματα υπάρχει η επιλογή ο ενδιαφερόμενος να αποσύρει την προσφορά του αν εξωτερικοί μη οικονομικοί παράγοντες επηρεάσουν την ομαλή εξέλιξη (π.χ. πολιτική αστάθεια). Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως ο Όμιλος δεν έχει εκφράσει κάποια τέτοια πρόθεση με το deal να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

Η επίσημη ανακοίνωση της Εταιρείας:

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με υποτιθέμενη ακύρωση της εξαγοράς της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ από την ERGO, η ERGO προβαίνει σε κατηγορηματική διάψευσή τους και διευκρινίζει ότι συνεχίζει να συνεργάζεται στενά με την Τράπεζα Πειραιώς, τον εταίρο της στη συμφωνία εξαγοράς.

Περαιτέρω, η ERGO αναπτύσσεται με σταθερά και προσεκτικά βήματα την τελευταία 25ετία στην Ελλάδα, καταλαμβάνοντας κορυφαία θέση στους κλάδους ασφάλισης που δραστηριοποιείται. Με την ίδια υπευθυνότητα και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στη χώρα και τις επιδράσεις στην ασφαλιστική αγορά, διασφαλίζοντας στο ακέραιο τα δικαιώματα των ασφαλισμένων, των συνεργατών, των εργαζομένων και των μετόχων της.

Διαβάστε το δημοσίευμα του reuters εδώ


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − twelve =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ERGO Hellas διαψεύδει φήμες για ακύρωση εξαγοράς της ΑΤΕ! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b7-ergo-hellas-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%88%ce%b5%cf%8d%ce%b4%ce%b5%ce%b9-%cf%86%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%ba%cf%8d%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%b3%ce%bf/