Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Έναρξη Κύκλου Σπουδών για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επιπέδου Α’

ιντερσαλόνικα_logo

ιντερσαλόνικα_logo

Με αφορμή την ανακοίνωση από την Τράπεζα της Ελλάδος, των ημερομηνιών διεξαγωγής εξετάσεων στις 06/06/2015 στη Θεσσαλονίκη και στις 27/06/2015 στην Αθήνα, ο Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη Κύκλου Σπουδών για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επιπέδου Α’ της Τράπεζας της Ελλάδος, στην Έδρα του στη Θεσσαλονίκη και στα γραφεία του στην Αθήνα αντίστοιχα.

Τα μαθήματα για τις εξετάσεις της Θεσσαλονίκης θα αρχίσουν τη Δευτέρα 04/05/2015, θα διεξαχθούν στην έδρα του Ομίλου, στο 15ο χλμ Θεσ/νίκης-Περαίας, και θα διαρκέσουν έξι μέρες, μέχρι το Σάββατο 09/05/2015, σε συνολικά 30 διδακτικές ώρες και τα αντίστοιχα στην Αθήνα, στο κτίριο της Γενικής Διεύθυνσης Αθηνών & Νότιας Ελλάδος του Ομίλου, στη Λεωφόρο Συγγρού 175, και θα διαρκέσουν δύο Σαββατοκύριακα (23/05 ως 24/05 & 30/05 ως 31/05/2015), επίσης σε συνολικά 30 διδακτικές ώρες.

Το κόστος των μαθημάτων είναι 100 €, ενώ για επιχειρήσεις με άνω των 3 συμμετοχών, υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής μαθημάτων στο χώρο της ενδιαφερόμενης επιχείρησης, με πρόγραμμα και ωράριο που θα συμφωνηθεί. Στους εγγεγραμμένους θα διανεμηθούν δωρεάν εκπαιδευτικές σημειώσεις και πρόσθετο υλικό, όπου εμπεριέχονται οι παρουσιάσεις των εκπαιδευτών οι οποίοι θα αναλύσουν διεξοδικά την εξεταστέα ύλη και τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.

Η υλικοτεχνική υποδομή, τα εποπτικά μέσα και οι έμπειροι εκπαιδευτές σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον της Διοίκησης για εμπεριστατωμένη κατάρτιση και διαρκή επιμόρφωση όσων ασχολούνται με την Ιδιωτική Ασφάλιση δημιουργούν άριστες προϋποθέσεις επιτυχίας στις εξετάσεις, που διοργανώνονται από την Τράπεζα της Ελλάδος, εφόσον βέβαια επιδείξουν αντίστοιχη προσπάθεια και οι υποψήφιοι.

Κάθε ενδιαφερόμενος για πετυχημένη καριέρα στον χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης, μπορεί να λάβει πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στον επόμενο κύκλο σπουδών από τον Υπεύθυνο κ. Βαρσάμη Δημήτριο στο 2310492100 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση varsamis.d@intersalonica.gr.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen + eleven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Έναρξη Κύκλου Σπουδών για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επιπέδου Α’! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%81%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%81%ce%be%ce%b7-%ce%ba%cf%8d%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%b4%cf%8e%ce%bd/