Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Νέος Κύκλος Σπουδών


Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, ως πιστοποιημένο από το Υπουργείο Ανάπτυξης Κέντρο Εκπαίδευσης Διαμεσολαβούντων στις ασφαλίσεις προσώπων, ανακοινώνει την έναρξη του 20ού Κύκλου Σπουδών στην έδρα του στη Θεσσαλονίκη και στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα.

Η ύλη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος, όπως έχει οριστεί στο περίγραμμα της Τεχνικής Επιτροπής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβούντων του Υπουργείου Ανάπτυξης, εμπεριέχεται στο εγχειρίδιο του Κέντρου, το οποίο διατίθεται δωρεάν στους εκπαιδευόμενους και βασίζεται σε πλούσια επιστημονική βιβλιογραφία, αλλά και στην πολύχρονη εμπειρία ανώτατων στελεχών του Ομίλου.

Η υλικοτεχνική υποδομή, τα εποπτικά μέσα και οι έμπειροι και δοκιμασμένοι εκπαιδευτές, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον της Διοίκησης για εμπεριστατωμένη κατάρτιση και διαρκή επιμόρφωση όσων ασχολούνται με την Ιδιωτική Ασφάλιση, εγγυώνται την επιτυχία στις εξετάσεις που οργανώνονται από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Κάθε ενδιαφερόμενος για απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος Ασφαλιστικού Συμβούλου και πετυχημένη καριέρα στο χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης μπορεί να λάβει πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στον επόμενο κύκλο σπουδών από τον Υπεύθυνο Ανέστη Κεφαλίδη στα τηλ.: 2310-492100 & 2310-492207.Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Νέος Κύκλος Σπουδών ! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%81%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%82-%ce%ba%cf%8d%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%b4%cf%8e%ce%bd/