
Ευνοημένη και με στόχο 600 εκατ. ευρώ παραγωγή το 2010 εμφανίζεται η ΙΝG Hellas η οποία θα προκύψει από την ενοποίηση της ING με την ING Πειραιώς.
Η ενοποίηση αναμένεται να αυξήσει το μερίδιο της ING στην αγορά, όπως επίσης και η νέα σειρά συνταξιοδοτικών προγραμμάτων που αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά το 2009. Η ING στοχεύει να ρίξει μεγάλος βάρος στα προγράμματα συνταξιοδότησης, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου κ. Σταύρος Κωνσαντάς.
Γενικότερα ο Όμιλος παρουσιάζει Ίδια Κεφάλαια που υπερκαλύπτουν κατά 2,4 φορές τα περιθώρια φερεγγυότητας που ορίζει ο νόμος, ενώ η μετριοπαθής επενδυτική πολιτική έχει προσφέρει ΠΥΜΑ 5% για τα συνταξιοδοτικά και 4% για τα υπόλοιπα προϊόντα.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Έξι «αχίλλειες πτέρνες» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Όμιλος Generali: Αύξηση 5,8% στα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα

ERGO: Έκτακτος μηχανισμός προκαταβολών και κλιμάκια συνεργατών για τις φωτιές

Μετοχές και ΑΚ «άσοι» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης συμπληρώνει 40 χρόνια

Σε φάση "alert" η ασφαλιστική αγορά λόγω των πυρκαγιών

Anytime και Public αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης



















