Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ιnteramerican:
Συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου


Την Τετάρτη 21 Μαΐου η Interamerican και οι Γιατροί του Κόσμου διοργανώνουν Συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία θα ανακοινώσουν την ετήσια συνεργασία τους στο πρόγραμμα «Ανοιχτό Πολυιατρείο Αθηνών – Παιδιατρικό Τμήμα».

Η Interamerican, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ζωής» και σε συνάφεια με τις επιχειρησιακές δραστηριότητές της στον τομέα της υγείας, υποστηρίζει το πρόγραμμα φροντίδας της υγείας των παιδιών ευπαθών κοινωνικών ομάδων για την Αττική.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα «Ανοιχτό Πολυιατρείο Αθηνών – Παιδιατρικό Τμήμα» των Γιατρών του Κόσμου περιλαμβάνει την παροχή δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε παιδιά προσφύγων και οικονομικών μεταναστών και στοχεύει στη βελτίωση του επιπέδου υγείας συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων, την ευρύτερη κάλυψη του πληθυσμού από τα μεταδιδόμενα λοιμώδη νοσήματα, την ενημέρωση των ομάδων αυτών σχετικά με τα δικαιώματα πρόσβασής τους σε υπηρεσίες υγείας και, τέλος, την ευαισθητοποίηση δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, με απώτερο σκοπό τη συμμετοχή και συνεισφορά τους στις προσπάθειες βελτίωσης του επιπέδου υγείας των εν λόγω κοινωνικών ομάδων εντός της ελληνικής επικράτειας.

Την υποστήριξη που παρέχει η Interamerican στους Γιατρούς του Κόσμου χρηματοδοτεί το Eureko Achmea Foundation, κοινωφελές ίδρυμα που αντλεί τους πόρους του κυρίως από τα κέρδη του Ομίλου εταιρειών Eureko, στον οποίο ανήκει η Interamerican.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ιnteramerican:
Συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b9nteramerican%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%8c/