Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Έσοδα Ύψους 2,9 δισ. δολάρια για την Aon


IMG_2048Η Aon είχε ένα ισχυρό τρίμηνο με τα συνολικά έσοδά της να φτάνουν τα 2,9 δισ. δολάρια, ως αποτέλεσμα αύξησης οργανικών εσόδων σε σύγκριση με το τρίτο τρίμηνο του 2013, που τα συνολικά της έσοδα είχαν φτάσει τα 2,8 δισ. δολάρια.

Τα κέρδη της Aon άγγιξαν τα 309 εκατ. δολάρια κατά το τρίτο τρίμηνο του 2014, ενώ την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους έφτασαν τα 256 εκατ. δολάρια. Το λειτουργικό περιθώριο κέρδους της αυξήθηκε κατά 150 μονάδες στο 14,5%, και το λειτουργικό περιθώριο, προσαρμοσμένο για ορισμένα είδη, ανήλθε στο 17,6%.

Στην κατηγορία αντασφαλίσεις, τα οργανικά έσοδα μειώθηκαν κατά 4% σε σύγκριση με το περσινό τρίμηνο. Αυτό οφείλεται κυρίως σε μια ανεπιθύμητη επίπτωση της αγοράς στα συμβόλαια, σε πτώση των κεφαλαιαγορών και των συμβουλευτικών επιχειρηματικών συναλλαγών, και σε δυσμενείς επιπτώσεις, οι οποίες αντισταθμίστηκαν μερικώς από την καθαρή ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων στις τοποθετήσεις συμβολαίων και από την ανάπτυξη σε προαιρετικές τοποθετήσεις.

Η Aon δήλωσε ότι τα οργανικά έσοδα από λιανικές πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 2%, αντικατοπτρίζοντας αύξηση εσόδων τόσο στην Αμερική όσο και σε διεθνείς αγορές. Στην Αμερική τα οργανικά έσοδα αυξήθηκαν κατά 2%, απεικονίζοντας την ισχυρή ανάπτυξη των σχέσεων Λατινικής Αμερικής και ΗΠΑ.

«Τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου αντικατοπτρίζουν διψήφια αύξηση των κερδών που αγγίζει το 14% στο πιο αδύναμο τρίμηνό μας ως αποτέλεσμα υποκείμενης λειτουργικής απόδοσης και αποτελεσματικής διαχείρισης του κεφαλαίου κίνησης», δήλωσε ο Greg Case, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.

«Αναμένουμε να έχουμε ισχυρή λειτουργική απόδοση και στις λύσεις Κινδύνου και στις λύσεις Ανθρωπίνων Πόρων κατά το τέταρτο τρίμηνο, καθώς θα επωφεληθούμε από επενδύσεις σε δυνατότητες εξυπηρέτησης πελατών όπως η Παγκόσμια Πλατφόρμα Κινδύνου και από τη δραστηριότητά μας στον τομέα υγειονομικής περίθαλψης, έχοντας ως αποτέλεσμα ένα στερεό έτος λειτουργικών βελτιώσεων παραγωγής εσόδων.»


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Έσοδα Ύψους 2,9 δισ. δολάρια για την Aon! https://www.insurancedaily.gr/%ce%ba%ce%ad%cf%81%ce%b4%ce%b7-%cf%8d%cf%88%ce%bf%cf%85%cf%82-29-%ce%b4%ce%b9%cf%82-%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-aon/