Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Καλό καλοκαίρι από την ARAG


ARAGΔροσερή, ανανεωμένη και προπαντός επίκαιρη εμφανίζεται η ARAG στο διαδίκτυο.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες για προστασία από κινδύνους που εμφανίζονται συχνά τους καλοκαιρινούς μήνες, η νέα εικόνα της κεντρικής σελίδας καλωσορίζει το καλοκαίρι, εστιάζει στους κινδύνους που εμφανίζονται συχνά αυτούς τους μήνες, δίνοντας ταυτόχρονα λύσεις με τα εξειδικευμένα προγράμματα Νομικής Προστασίας ARAG.

Η εταιρεία επισημαίνει πως παρόλο που οι ρυθμοί κατά τους θερινούς μήνες «πέφτουν», το πλήθος των κινδύνων παραμένει. Άλλωστε για κάποιους, λόγω του επαγγέλματός τους ή της δραστηριότητάς τους, το καλοκαίρι αποτελεί περίοδο ασταμάτητης δουλειάς.

Η ARAG με την απαραίτητη γνώση και τη σωστή καθοδήγηση έρχεται την κατάλληλη στιγμή παρέχοντας άμεση νομική στήριξη για να αντιμετωπίσει ο ασφαλισμένος ιδιώτης, υπάλληλος ή επιχειρηματίας ενδεχόμενα νομικά προβλήματα. Πολύ περισσότερο δε, όταν η αντιμετώπιση αυτών κοστίζει ακριβά.

aragsiteΜε τη νέα αυτή εμφάνιση εγκαινιάζεται και η νέα ενότητα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ» μέσω της οποίας η εταιρεία παρέχει δωρεάν σε όλους, ασφαλισμένους και μη, χρήσιμες νομικές πληροφορίες.

Πέραν της ενότητας αυτής, η ARAG δίνει επιπλέον την ευκαιρία σε όλους να έχουν ενημέρωση για επίκαιρα θέματα, νέα προγράμματα και εξελίξεις από το χώρο της ARAG στο e-mail τους. Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και γρήγορη μέσα από το www.arag.gr, εξερευνήστε τη…


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 11 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Καλό καλοκαίρι από την ARAG! https://www.insurancedaily.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%af%cf%81%ce%b9-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-arag/