Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Κοινωνική Πρωτοβουλία της Interamerican για την Ασφάλιση Απόρων στη Σαντορίνη

interamerican_logo

interamerican_logoΑσφαλιστική κάλυψη με παροχές άμεσης ιατρικής βοήθειας και υγείας προσφέρουν δωρεάν, στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας και ιδιαίτερα της αλληλεγγύης σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, στους άπορους της Σαντορίνης η τοπική Ένωση Ξενοδόχων και η INTERAMERICAN. Συνολικά, θα καλυφθούν από τις παροχές 47 άτομα που πλήττονται από τη φτώχεια.

Την πρωτοβουλία ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου στις 28 Φεβρουαρίου, εκ μέρους της INTERAMERICAN o κ. Γιώργος Πλωμαρίτης, διευθυντής ομαδικών ασφαλίσεων & Corporate business και ο κ. Κωστής Κωνσταντινόπουλος, της εταιρείας μεσιτών INSURE-IT, που διαμεσολάβησε και συντόνισε τις διαδικασίες ασφάλισης, ενώ εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων μίλησε για την ενέργεια ο κ. Εμμανουήλ Καραμολέγκος, πρόεδρος.

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα προβλέπει καλύψεις για Απώλεια Ζωής και Μόνιμη Ανικανότητα από ατύχημα, για ιατροφαρμακευτικές δαπάνες εντός ή εκτός νοσοκομείου, επίδομα νοσοκομειακής περίθαλψης και επιπλέον Άμεση Ιατρική Βοήθεια για:

  • επείγοντα περιστατικάSantorini_Astegoi
  • ιατρικές συμβουλές και οδηγίες
  • υγειονομική μεταφορά και αερομεταφορά
  • πληροφορίες για Δίκτυα Υγείας

Όπως υπογράμμισαν οι ομιλητές, η INTERAMERICAN, η Ένωση Ξενοδόχων και η εταιρεία μεσιτών INSURE-IT, στο πλαίσιο της ασφαλιστικής συνεργασίας που έχουν, αναζήτησαν μέσω της ενέργειας μια έμπρακτη έκφραση του ενδιαφέροντος για τα ευπαθή άτομα της Σαντορίνης, όπου δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά, επιστρέφοντας έτσι αξία στην τοπική κοινωνία. Άλλωστε, η INTERAMERICAN αναπτύσσει στην πράξη ένα ευρύ σχέδιο κοινωνικών δράσεων με τις «Πράξεις Ζωής» και αναγνωρίζεται μεταξύ των πρωτοπόρων και ιδιαίτερα ενεργών επιχειρήσεων στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και στην αντιμετώπιση των μεγάλων κοινωνικών θεμάτων που η κρίση έχει προκαλέσει. Την εκδήλωση παρακολούθησαν παράγοντες της κοινωνικής ζωής και εκπρόσωποι φορέων του νησιού.

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Κοινωνική Πρωτοβουλία της Interamerican για την Ασφάλιση Απόρων στη Σαντορίνη! https://www.insurancedaily.gr/%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-interamerican-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1/