Στις 26 Ιανουαρίου 2009 πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Agency Manager Περικλή Φαραό και των συνεργατών του, που βρίσκεται στο Περιστέρι.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Β. Μουντάκης, καθώς και οι συνεργάτες της Τήνου, Νάξου, Σαλαμίνας και Χαλκίδας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ε. Kleijnen και τα διευθυντικά στελέχη Α. Χατζηστύλης, Θ. Πουφινάς, Π. Λεόπουλος, Δ. Ντότσια, Μ. Ευσταθίου και Ε. Γκίτικας, οι οποίοι μίλησαν για την πορεία του γραφείου του Π. Φαραό, που για πέμπτη συνεχή χρονιά κερδίζει το βραβείο της Διατηρησιμότητας Xαρτοφυλακίου, αναδείχτηκε πρώτο Κατάστημα σε παραγωγή στον Κλάδου Ζωής, καθώς και πρώτο σε αύξηση παραγωγής στις Γενικές Ασφαλίσεις.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η βράβευση των Συνεργατών Ν. Μιχελάκη, Π. Βρεττόπουλου, Ι. Κουνελάκη, Ε. Μασκαλίδου και Φ. Βογιατζή.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση όλων των συνεργατών για συνεχή και σταθερή εξέλιξη του γραφείου.
Συγχαρητήρια και πάντα πρώτος!
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Groupama: Αύξηση παραγωγής 6,7% το 2025

ΝΝ - ΚΠΙΣΝ: Οικοσύστημα μακροζωίας στη βάση της ποιότητας

Aνοδική πορεία για τις εταιρείες της Ευρώπη Holdings

Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΤΕΑ – ΕΑΠΑΕ ΝΠΙΔ 2026

Ο Κ. Αντωνόπουλος στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Αύξηση ασφαλιστικής παραγωγής 19,3% στη Μινέττα

Σε τροχιά κερδοφορίας και ανάπτυξης η INTERLIFE το 2025


















