Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Κορυφαίες διακρίσεις για τους συνεργάτες της MetLife

MetLife

Γιαννούλα Βάσιου

Η Βράβευση της κ. Γιαννούλας Βάσιου.

Τον τίτλο του κορυφαίου ασφαλιστικού συμβούλου της χώρας για το 2014 κατέκτησαν οι δύο συνεργάτες της MetLife, κ. Γιαννούλα Βάσιου και κ. Κάρολος Μαρκουΐζος, στους κλάδους της Ζωής και  των Επενδυτικών προϊόντων αντίστοιχα, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) στις 16/09/2015 στο Μουσείο Οίνου.

Οι συνεργάτες της Εταιρείας με αυτές τις βραβεύσεις αύξησαν ακόμη περισσότερο τον αριθμό των ασφαλιστικών συμβούλων της MetLife που έχουν τιμηθεί με την κορυφαία διάκριση ως Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Χρονιάς στα 29 χρόνια που λειτουργεί ο θεσμός.

Την ετήσια αυτή εκδήλωση του ΠΣΑΣ τίμησαν με την παρουσία τους επικεφαλής ασφαλιστικών εταιρειών, διευθυντές πωλήσεων, εκπρόσωποι άλλων Σωματείων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και φυσικά πολλοί ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ενώ σημαίνουσες προσωπικότητες του χώρου τιμήθηκαν για τον αγώνα τους σχετικά με την προώθηση των αιτημάτων του Συνδέσμου και την ανάδειξη του ρόλου του ασφαλιστικού συμβούλου στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Κάρολος Μαρκουΐζος

Η Βράβευση του κ. Κάρολου Μαρκουΐζου.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Κορυφαίες διακρίσεις για τους συνεργάτες της MetLife! https://www.insurancedaily.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%af%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3/