Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Κυκλοφόρησε το Ασφαλιστικό Marketing Ιουλίου-Αυγούστου 2014


τεύχος Ιουλίου ΑυγούστουΜε κεντρική συνέντευξη του κ. Γιώργου Τζανή, Δικηγόρου & Προέδρου του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης κυκλοφόρησε το περιοδικό “Ασφαλιστικό Marketing” τεύχος Ιουλίου – Αυγούστου 2014.

Στο τεύχος αυτό, φιλοξενούνται επίσης, η συνέντευξη της κας Άννας Μανιάτη, Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού της AXA, η οποία μας εξηγεί πως η εφαρμογή “Digital Employer” θα ανοίξει το δρόμο της εταιρείας προς την ψηφιακή εποχή, αλλά και η συνέντευξη της κας Ιφιγένειας Τσακίρη, Διευθύντριας Πωλήσεων της Mega Brokers S.A. μιας από τις μεγαλύτερες διαμεσολαβητικές εταιρείες λιανικής στο χώρο.

Πέραν της πλούσιας ενημερωτικής και εκπαιδευτικής του ύλης μέσα από τις ειδικές σελίδες του περιοδικού, θα βρείτε ακόμα έρευνα του κ. Νίκου Κλήμη πάνω στο θέμα των εταιρειών Ε.Π.Υ. της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, καθώς και μελέτη αξιολόγησης προσωπικού τροχαίας αστυνόμευσης από τους καθηγητές Κωσταντίνο Ζοπουνίδη και Μιχαήλ Νικολαράκη.

Για να διαβάσετε το περιοδικό πατήστε εδώ


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + sixteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Κυκλοφόρησε το Ασφαλιστικό Marketing Ιουλίου-Αυγούστου 2014! https://www.insurancedaily.gr/%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-marketing-%ce%bc%ce%b7%ce%bd%cf%8e%ce%bd-%ce%b9%ce%bf/