Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Κυκλοφόρησε το Περιοδικό “ Ασφαλιστικό Marketing ” μηνός Ιανουαρίου!


cover januaryΜε συνέντευξη του κ. Νότη Βαγιακάκου, Γενικού Διευθυντή της HDI-Gerling Hellas, Μέλους Δ.Σ. της EΑΕΕ και Προέδρου της Επιτροπής Περιουσίας, Αντασφαλίσεων, Μεταφορών & Σκαφών κυκλοφόρησε το περιοδικό “Ασφαλιστικό Marketing” μηνός Ιανουαρίου!

Στο τεύχος αυτό, φιλοξενείται επίσης συνέντευξη της κας Ελένης Γρυπάρη, Προέδρου του Πανελληνίου Συλλόγου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) και του κ. Hendre Coetzee, Global Executive Coach, Founder of the Center for Advanced Coaching, USA.

Τέλος, πέραν της πλούσιας ενημερωτικής και εκπαιδευτικής του ύλης, στο συγκεκριμένο τεύχος υπάρχει και Ειδικό Αφιέρωμα για την εκδήλωση των 22ων βραβεύσεων ενεργειών Ε.Κ.Ε και κορυφαίων ασφαλιστών “ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΩΡΑΚΗΣ” 2013, στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Moneyshow και για τα νέα προγράμματα Εκπαίδευσης και τα νέα Πτυχία του ΕΙΑΣ.

Δείτε το Περιοδικό εδώ.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six + twenty =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Κυκλοφόρησε το Περιοδικό “ Ασφαλιστικό Marketing ” μηνός Ιανουαρίου!! https://www.insurancedaily.gr/%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bf%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9-2/